Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Fileste sistem yokki sorun olsun? Alt yapı martysama olduğu için ufak tefek buglar zaten fixlenmiş. Örneğin 2 kişi pazardan aynı itemi alınca diğerini oyunun atması gibi...Daha Önce Kullandığım Files. Arşivimden Direkt Sildiğimi Net Olarak Hatırlıyorum. Dosyalarını İncelediğimde Aynı Files. Uyarı Yaptım Sadece Kullanmak Veya Kullanmamak Forum Üyelerine Kalmış. Hayırlı Forumlar.
Paylaşım için teşekkürler fakat keşke src'de ne gibi işlemler yapıldı neler kaldırıldı vs. gibi biraz bilgi paylaşsaydınız.
Fileste sistem yokki sorun olsun? Alt yapı martysama olduğu için ufak tefek buglar zaten fixlenmiş. Örneğin 2 kişi pazardan aynı itemi alınca diğerini oyunun atması gibi...
Aynen Agizina Sağlik Hiçbir Sistem Yok ve Hazır Fileslere Nazaran En İyi Files Temiz Altyapıdan kendin Yapman Bir Güzel Official Packleri Uydurmak Kalıyor Gerisi Sistem Ekleme
Fileste sistem yokki sorun olsun? Alt yapı martysama olduğu için ufak tefek buglar zaten fixlenmiş. Örneğin 2 kişi pazardan aynı itemi alınca diğerini oyunun atması gibi...
Sistem Sorunlarından Bahsetmedim Zaten. En Küçük Problemi Söyliyeyim Oyun İçinde Map Hataları Vs. Var. Kurun Filesi Maplarda Gezinin Ve Syser Kontrol Edin Sizde Fark Edeceksiniz. Bunlarda Yeni Eklenen Sistem Vs. Gibi Çalışmaları Kötü Etkiliyecektir. @VINCHENZOO Senin Olmayan Konuyu Savunman Gereksiz. Birde Herhangi Art Niyetim Yok. Dediğim Gibi İsteyen Kullanır, İsteyen Kullanmaz. Hayırlı Forumlar....Dostum bak sana anlatamadığım bir şey var sorun var diyorsun sorunu söylemiyorsun söyle bilelim bakalım kurcalayalım çözelim aksi halde kötü niyetli olduğunu düşünürüz değil mi? baltalama amacı güttüğünü falan yani yoksa seni tanımam etmem.
Sistem Sorunlarından Bahsetmedim Zaten. En Küçük Problemi Söyliyeyim Oyun İçinde Map Hataları Vs. Var. Kurun Filesi Maplarda Gezinin Ve Syser Kontrol Edin Sizde Fark Edeceksiniz. Bunlarda Yeni Eklenen Sistem Vs. Gibi Çalışmaları Kötü Etkiliyecektir. @VINCHENZOO Senin Olmayan Konuyu Savunman Gereksiz. Birde Herhangi Art Niyetim Yok. Dediğim Gibi İsteyen Kullanır, İsteyen Kullanmaz. Hayırlı Forumlar....
Onur Balcı nin Official Packleri Kullanacaksınız Kardeşim Hiçbir Sorun Sysser Olmaz Sistemi Ekleyip Devam Ediceksiniz
Sistem Sorunlarından Bahsetmedim Zaten. En Küçük Problemi Söyliyeyim Oyun İçinde Map Hataları Vs. Var. Kurun Filesi Maplarda Gezinin Ve Syser Kontrol Edin Sizde Fark Edeceksiniz. Bunlarda Yeni Eklenen Sistem Vs. Gibi Çalışmaları Kötü Etkiliyecektir. @VINCHENZOO Senin Olmayan Konuyu Savunman Gereksiz. Birde Herhangi Art Niyetim Yok. Dediğim Gibi İsteyen Kullanır, İsteyen Kullanmaz. Hayırlı Forumlar....
Files benim uyarladığım dosyalardan oluştuğu için savunmam doğrudur diye düşünüyorum ayrıca konuda da ismim var
6 saattir filesteyim geziyorum level kasıyorum syserrlerde çok fazla sorun teşkil edecek şeyler yok ha olursa ilerki saatlerde fixler atarım teşekküler uyarın için iyi forumlar.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)