Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Birçok Eski Bug Bulunmaktadır. Piyasadaki Fixlenmesi Gereken Sorunların Çoğunu Barındırıyor.Mesela nedir dostum? bilgilendirirsen sevinirim, eski olduğu doğrudur yanlış hatırlamıyorsam 2016 yılında hazırlanmıştı.
sattığın fileslerde yaptığın fileslerde sorunlu senin gibi2 yıl önce almıstım senden filesi aynı gün içinde 3 defa güncelleme getirmiştin bence bırakman iyi olmuş
Sorun olmadığını iddaa etmedim zaten
En azından ilgisiz değilim ha, sorun buldukça çözmeye çalışıyorum gel gelelim ki sorunsuz files mi var?Bu arada konu ile alakası yok lütfen tartışma yaratmayalım ha tartışmak istiyorsan saygı çerçevesinde buyur gel skypede konuşalım..
Birçok Eski Bug Bulunmaktadır. Piyasadaki Fixlenmesi Gereken Bugların Çoğunu Barındırıyor.
Rica etsem örnek verebilir misin?
Daha Önce Kullandığım Files. Arşivimden Direkt Sildiğimi Net Olarak Hatırlıyorum. Dosyalarını İncelediğimde Aynı Files. Uyarı Yaptım Sadece Kullanmak Veya Kullanmamak Forum Üyelerine Kalmış. Hayırlı Forumlar.Rica etsem örnek verebilir misin?
Daha Önce Kullandığım Files. Net Olarak Arşivimden Direkt Sildiğimi Hatırlıyorum. Dosyalarını İncelediğimde Aynı Files. Uyarı Yaptım Sadece Kullanmak Veya Kullanmamak Forum Üyelerine Kalmış. Hayırlı Forumlar.
Dostum bak sana anlatamadığım bir şey var sorun var diyorsun sorunu söylemiyorsun söyle bilelim bakalım kurcalayalım çözelim aksi halde kötü niyetli olduğunu düşünürüz değil mi? baltalama amacı güttüğünü falan yani yoksa seni tanımam etmem.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)