HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben reboot degilim sistemi hata veriyor Site sahibinin görmesi gereken HATA: Geçersiz site anahtarıMerhaba arkdaşlar,
eyormaz metin yönetim paneli ile ilgil birkaç sorun gördük sorunları giderdik şuan sorunsuz çalışıyor, sizlerle paylaşmak istiyoruz. @eyormaz arkadaşımızın izini ile paylaşılıyor.
![]()
Ayarlar.php ve fonksiyon.php duzenlemeyi unutmayın sql'i navicata okutucaksınız.Eksik Bişe Hata çıkar ise yoruma belırtın.
İndirme Linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirusTotal :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Kardeşim indirip şöle bir baktim 3 5 dosyaya ilk baktiğimda kilit.php yani $_SESSION lari kontrol ettirirken hiç birinde isset kullanmamissin ayrica gördüğüm kadariyla dinamik bir sayfalama mevcut değil ve çok fazla query açığı var bilgin olsun
Panelde Log Açığı var bir aralar bestia2 serverinede sızmışlardı tüm loginleri .txt üzerinde topluyor
07.04.2019 12:27:57
Bulundugu Sayfa : sistem/sayfalar/Baslangic.php
Ip Adresi : 78.187.84.253
Hata : Table 'panel.event_takvimi' doesn't exist
GET : { }
SESSION : { [Giris = 1], [Id = 1], [MailAdresi = deneme@gmail.com], [Parola = 12345], [Adi = Emin Yormaz], [YetkiGrupId = ], [Kilit = 0], }
Bunu uzantıyla görebilirsiniz.
07.04.2019 12:27:57
Bulundugu Sayfa : sistem/sayfalar/Baslangic.php
Ip Adresi : 78.187.84.253
Hata : Table 'panel.event_takvimi' doesn't exist
GET : { }
SESSION : { [Giris = 1], [Id = 1], [MailAdresi = deneme@gmail.com], [Parola = 12345], [Adi = Emin Yormaz], [YetkiGrupId = ], [Kilit = 0], }
Bunu uzantıyla görebilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...