- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 140
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
NOT: Panelde log açığı tespit edilmiştir. tüm loginleri .txt üzerinde topluyor. Kullanmak isteyenler için uyarıdır. Sorunu çözen olursa bize iletebilir konuya dahil ederiz.
Merhaba arkdaşlar,
eyormaz metin yönetim paneli ile ilgil birkaç sorun gördük sorunları giderdik şuan sorunsuz çalışıyor, sizlerle paylaşmak istiyoruz. @eyormaz arkadaşımızın izini ile paylaşılıyor.
Ayarlar.php ve fonksiyon.php duzenlemeyi unutmayın sql'i navicata okutucaksınız.Eksik Bişe Hata çıkar ise yoruma belırtın.
İndirme Linki :
VirusTotal :
Merhaba arkdaşlar,
eyormaz metin yönetim paneli ile ilgil birkaç sorun gördük sorunları giderdik şuan sorunsuz çalışıyor, sizlerle paylaşmak istiyoruz. @eyormaz arkadaşımızın izini ile paylaşılıyor.
Ayarlar.php ve fonksiyon.php duzenlemeyi unutmayın sql'i navicata okutucaksınız.Eksik Bişe Hata çıkar ise yoruma belırtın.
İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirusTotal :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kardeşim indirip şöle bir baktim 3 5 dosyaya ilk baktiğimda kilit.php yani $_SESSION lari kontrol ettirirken hiç birinde isset kullanmamissin ayrica gördüğüm kadariyla dinamik bir sayfalama mevcut değil ve çok fazla query açığı var bilgin olsun
- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
Merhaba arkdaşlar,
eyormaz metin yönetim paneli ile ilgil birkaç sorun gördük sorunları giderdik şuan sorunsuz çalışıyor, sizlerle paylaşmak istiyoruz. @eyormaz arkadaşımızın izini var ise.
Merhaba,
Şuan konunuzu kapatmaktayım.
Paylaşacağınız zaman bana ö.m attığınızda konunuzu açabilirim.
- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
Konu editlenmesi için açıldı.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 140
- DevLira
- 0
Linkler eklendi.Konu editlenmesi için açıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...