HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kullanmaya calisan veya calisacak arkadaslar hic ugrasmasin.
Neden?
1- Cok kotu kodlanmis 1/10.
2- Cok karisik, dolayisiyla srcden eklemesi zor olmali.
3- Kotu kodlandigi icin kodlayan kisi disinda gelistirilmesi pek mumkun gozukmuyor.
++++++++
Neden?
1- Cok kotu kodlanmis 1/10.
2- Cok karisik, dolayisiyla srcden eklemesi zor olmali.
3- Kotu kodlandigi icin kodlayan kisi disinda gelistirilmesi pek mumkun gozukmuyor.
++++++++
Bize gelen bazı mesajlarda yanlış yönlendirebilecek ve yorumlarla ilgili aşağıdaki açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur.
Dazyshield 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamına tabi olan bir marka değeri taşımaktadır.
Bu konuyla ilgili yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu ifade ederiz saygılarımızla.
Dosyaları korumak size mükellef .Bize gelen bazı mesajlarda yanlış yönlendirebilecek ve yorumlarla ilgili aşağıdaki açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur.
Dazyshield 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamına tabi olan bir marka değeri taşımaktadır.
Bu konuyla ilgili yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu ifade ederiz saygılarımızla.
Ücreti ödemiş biri olarak bunları paylaşmamda bi sorun yok her yönden aylık ücreti ödenmiş olan bir dosyanın kaynaklarını paylaşmamda bir sorun yok direk satmış oldugunuz birşeyi paylaşmadım . Elinize sağlam bi kanıt alabiliyorsanız buyrun her türlü yasal yoldan ulaşabilirsiniz bana . Siber suçlarda aylık ücrette tabi verdiğiniz bir seyin kullanıcı tarafından izinsiz paylaşımı güveni kötüye kullanmaktır yasal bir suçu cezası yoktur. Kolay gelsin size.
Dosyaları korumak size mükellef .
Ücreti ödemiş biri olarak bunları paylaşmamda bi sorun yok her yönden aylık ücreti ödenmiş olan bir dosyanın kaynaklarını paylaşmamda bir sorun yok direk satmış oldugunuz birşeyi paylaşmadım . Elinize sağlam bi kanıt alabiliyorsanız buyrun her türlü yasal yoldan ulaşabilirsiniz bana . Siber suçlarda aylık ücrette tabi verdiğiniz bir seyin kullanıcı tarafından izinsiz paylaşımı güveni kötüye kullanmaktır yasal bir suçu cezası yoktur. Kolay gelsin size.
Merhabalar, yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum, bahse konu olan olayın siber suçlarla bir alakası zaten yoktur böyle bir izlenime nereden vardığınızı bilmiyorum. Burada ki olay marka hakkına karşı işlenen FSEK kanunu kapsamında değerlendirilmektedir. Bizim son ürün olarak sattığımız hizmette kaynak kodları gibi bir ürün satılmamaktadır, dolayısıyla bu yapılan paylaşım FSEK 5846 kapsamında ilgili kanunda şöyle yer almaktadır,
Hukuki süreci devam eden bir konu olduğundan daha fazla detay veremiyorum saygılarımla."Yapımcının izni olmaksızın veya bu iznin sınırları aşılarak çoğaltılması, bu kopyaların satılması ve dağıtılması yasal değildir.
Belirtilen eylemler korsancılık olarak tanımlanmaktadır. Burada çoğaltma, satma ve dağıtma işlemlerinin tümü birbirlerinden bağımsız olarak yasaklanmıştır. Yani çoğaltmak kadar çoğaltılan (korsan) eserleri satmak veya dağıtmak da bu suç kapsamına girmektedir. Burada çoğaltılan, satılan veya dağıtımı yapılan eserin adedi ihlalin oluşup oluşmadığının tespitinde önemli bir kriter değildir."
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)