Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Simya Penceresi Arındırma Buton

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

https://forum.turkmmo.com/konu/3734627-python-hizli-simya-arindirma-sistemi/ şu konu ekli hocam simyada kodlarda ne gibi bi değişiklik yapmam lazım
DragonSoul.cpp arat

if (!ch->DragonSoul_RefineWindow_CanRefine())
{
sys_err ("%s do not activate DragonSoulRefineWindow. But how can he come here?", ch->GetName());
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "[SYSTEM ERROR]You cannot upgrade dragon soul without refine window.");
return false;
}

bu kod bloklarını kaldır fakat aldığın hata pack taraflı python tarafını doğru ekle tab ayarlarını iyi yap

DragonSoul.cpp arat

if (!ch->DragonSoul_RefineWindow_CanRefine())
{
sys_err ("%s do not activate DragonSoulRefineWindow. But how can he come here?", ch->GetName());
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "[SYSTEM ERROR]You cannot upgrade dragon soul without refine window.");
return false;
}

bu kod bloklarını kaldır fakat aldığın hata pack taraflı python tarafını doğru ekle tab ayarlarını iyi yap
sorun python kaynaklı fakat tab ayarlarında hiçbir problem yok uidragonsoul.pyde dragonsoulwindow.py dosyasını nerden çektiğine baktım localeden değil uiscriptten çekiyordu çekyiği py dosyasını düzenledim olmadı py dosyasının adı farklıydı adından dolayı sıkıntı çıkartabilir dedim adını değiştirdim olmadı belki uiscriptten cekiyor diye sorun çıkarıyordur onu localeden çekmesi için ayarlayıp localeyi düzenledim yine olmadı çok fazla kodlama yok çok basit şekilde 2 dkda yapılması gereken bir sistem fakat 2 gündür denemediğim yöntem kalmadı muhtemelen yine 10 saniyelik bi düzenlemeyle yapılacak fakat o düzenlemenin ne olduğunu hala anlayamadım.

sorun python kaynaklı fakat tab ayarlarında hiçbir problem yok uidragonsoul.pyde dragonsoulwindow.py dosyasını nerden çektiğine baktım localeden değil uiscriptten çekiyordu çekyiği py dosyasını düzenledim olmadı py dosyasının adı farklıydı adından dolayı sıkıntı çıkartabilir dedim adını değiştirdim olmadı belki uiscriptten cekiyor diye sorun çıkarıyordur onu localeden çekmesi için ayarlayıp localeyi düzenledim yine olmadı çok fazla kodlama yok çok basit şekilde 2 dkda yapılması gereken bir sistem fakat 2 gündür denemediğim yöntem kalmadı muhtemelen yine 10 saniyelik bi düzenlemeyle yapılacak fakat o düzenlemenin ne olduğunu hala anlayamadım.
Büyük ihtimal dosya içindeki eklenti yollarından kaynaklı :/ Kolay bir sistem ve hani bende hata vermedi. Umarım bulursun.

Butonu aç/kapat şeklinde değilde tıklamalı yapmak istiyorum nasıl yaparım?

teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri