Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, orijinal Maksimum Lv. konusu paylaşıldı fakat yeni başlayan arkadaşlar için daha kolay bir kamuflaj yöntemi anlattım.
İşleyişi hakkında bilgi verecek olursam; 244 Lv. dahil 250 Lv.'a kadar olan Lv. görünümleri değiştiriliyor.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar.
İşleyişi hakkında bilgi verecek olursam; 244 Lv. dahil 250 Lv.'a kadar olan Lv. görünümleri değiştiriliyor.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Rica ederim.teşekkürler.
İlginiz için teşekkür ederim. İçeriği hakkında detaylı açıklamayı birazdan konuya işlerim.Bir yanlışlık olmuş konu tekrar açıldı.
@Eric Bloodaxe yeni başlayan ve bilmeyen üyeler için sistem hakkında biraz daha bilgi içeriği eklermisin konuya.
Sistem Quest ile çalışıyordu ve ben C++ yazdım değil mi?c++ ne alaka anlamadimm .DQWE
Anlatmaya çalıştım fakat anlamaya çalışan olmadı gibi.Belirli level aralıklarını küsüratını vermeden kamufle ediyor örneğin karakterin leveli 240 ile 249 arasındaysa karakterin leveli 240 olarak yazıyor birisi renk değiştirme gördüm diyor nerde görmüş onu kodlarda renk değiştirmeyle alakalı bir şey yok bi de adamın konusunu kapatmış çıldırdım ASLDFJALŞSDJFASDJKFLAKSDFHKASDLŞKFJLAJSDFŞKLSJADFHASDF
Rica bro.Thanks bro
Rica ederim.teşekkürler.
Son düzenleme:
Bir yanlışlık olmuş konu tekrar açıldı.
@Eric Bloodaxe yeni başlayan ve bilmeyen üyeler için sistem hakkında biraz daha bilgi içeriği eklermisin konuya.
İlginiz için teşekkür ederim. İçeriği hakkında detaylı açıklamayı birazdan konuya işlerim.Bir yanlışlık olmuş konu tekrar açıldı.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)