Hızlı giden atın dışkısı seyrek düşer.
güzel örnek fakat kodlama konusunda keşke detay verseniz bizde BilgilensekImproved packet encryption 'ı deaktif bırakırsan loading vs. hızlanır bu bir gerçek fakat hata vermeden oyun kapanmaları ve hiç aklına gelmeyecek tuhaf hatalara sebep olabiliyor.Tuhaf hatalardan birkaçının örneğini vereyim. Oyunda bazı oyuncular eşyaları sorunsuz vs. kullanabilirken bazı oyuncular ise eşyaları giyemiyor affetleri çalışmıyor vs.güzel örnek fakat kodlama konusunda keşke detay verseniz bizde Bilgilensek
Uriel ac konusunda görmüştüm galiba boardın Sahibisiniz boarda kullanıyoruz demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, 2 şey sormak istiyorumImproved packet encryption 'ı deaktif bırakırsan loading vs. hızlanır bu bir gerçek fakat hata vermeden oyun kapanmaları ve hiç aklına gelmeyecek tuhaf hatalara sebep olabiliyor.Tuhaf hatalardan birkaçının örneğini vereyim. Oyunda bazı oyuncular eşyaları sorunsuz vs. kullanabilirken bazı oyuncular ise eşyaları giyemiyor affetleri çalışmıyor vs.
1- sizin oyununuzda bu sistem kapalımıydı
2- kodlarını silip kaldırmak yerine definesini kapatsam gene aynı sorunlar oluşur mu
Bir tarafı hızlandıracağım diye başka yerlerde sorun açmanı tavsiye etmem.Uriel ac konusunda görmüştüm galiba boardın Sahibisiniz boarda kullanıyoruz demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, 2 şey sormak istiyorum
1- sizin oyununuzda bu sistem kapalımıydı
2- kodlarını silip kaldırmak yerine definesini kapatsam gene aynı sorunlar oluşur mu
Çıkacak hatalara karşı önlemler alırsan kaldırabilirsin.
Siz kaldırdırdınız mı acabaBir tarafı hızlandıracağım diye başka yerlerde sorun açmanı tavsiye etmem.
Çıkacak hatalara karşı önlemler alırsan kaldırabilirsin.