Merhaba dünyalı arkadaşlar ve dünyalı olmayanlar 
Biliyosunuzki YMIR Paket şifrelemeyi kapattığımızda bazı sebeplerden buffer hatalarına ve oyundan atma
gibi bizi çıldırtacak sorunlarla karşı karşıya kalıyoduk. Bunun çözümünü sizlerle paylaşacağım. Bu arada konudaki kodlar bana ait değildir.
Yabancı bir forumun yorum kısmında buldum.
desc.cpp :
protocol.h

Biliyosunuzki YMIR Paket şifrelemeyi kapattığımızda bazı sebeplerden buffer hatalarına ve oyundan atma
gibi bizi çıldırtacak sorunlarla karşı karşıya kalıyoduk. Bunun çözümünü sizlerle paylaşacağım. Bu arada konudaki kodlar bana ait değildir.
Yabancı bir forumun yorum kısmında buldum.
desc.cpp :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
protocol.h
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bu fixleri yapmadıysan kesin olarak patlarsın. herhangi bir anda oyuna giremez, girer girmez adım attığında oyundan atar hale gelir. yani sunucuya paket göndermezsin(move packet, attack vs)@Tungа brom yaklaşık 4 gündür definesini kapattım ve filesi test ediyorum ve bir sorunla karşılaşmadım denememi önereceğiniz bir yer var mı bir fikir verseniz
bu fixleri yapıp improved_packet_encryption kapat. eğer sorun yoksa kullanırsın.
çok eski bir paket şifreleme tekniği hiç bir işe yaramıyor. hata almazsan kullanma. kapatmanın faydaları login olurken, oyunda hareket ederken %200e yakın hızlanma olur. logini 1saniyede yapar mesela.