HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eksik dosyayı dahil etmiştim yukarıdaçoğu dosya eksik düzlttikce başka syserr vermeye başlıyor uğraşılmaz temiz root locale eklenmesi lazım paylaştığınız dosylarsa ekli sistemler var
etc kısmından bahsetmiyorum onun ayıretten başka syserr lar veriyor mphlvn server files temiz root locale eklenilmesi lazımEksik dosyayı dahil etmiştim yukarıda
Yapamıyorsan team ver konunun sorunsuz olduğuna bahse girerimetc kısmından bahsetmiyorum onun ayıretten başka syserr lar veriyor mphlvn server files temiz root locale eklenilmesi lazım

yapamadığımdan değil eksikler var uigameoption da uiscripte ceken dosya felan yok mesela fazlada uğraşmadım zaten belliki angel2 den alınmışYapamıyorsan team ver konunun sorunsuz olduğuna bahse girerim![]()
tamamıyla sorunsuzdur kurulumu yapamayan sensinyapamadığımdan değil eksikler var uigameoption da uiscripte ceken dosya felan yok mesela fazlada uğraşmadım zaten belliki angel2 den alınmış
yapamayıpta konuda boş yapma- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)