Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
Hikaye Ekle

Sanal Tuş Gizleme

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

zjDmR4.png

Telefonum: LG K10 (2017)
Rootsuz.
Sanal tuşları nasıl gizleyebilirim?

zjDmR4.png

Telefonum: LG K10 (2017)
Rootsuz.
Sanal tuşları nasıl gizleyebilirim?

Rootsuz sanal tuş gizlemek için playstore'daki programlara bakabilirsin. Örneğin:

LG K10'da oluyor mu bilmiyorum fakat LG telefonlar için:
LG Pie Support ve GravityBox ile LG K10 model telefonunuzda sanal tuşları gizleyebilirsiniz.

iyi forumlar.

Rootsuz sanal tuş gizlemek için playstore'daki programlara bakabilirsin. Örneğin:

LG K10'da oluyor mu bilmiyorum fakat LG telefonlar için:
LG Pie Support ve GravityBox ile LG K10 model telefonunuzda sanal tuşları gizleyebilirsiniz.

iyi forumlar.
Ayarlarda sadece kombinasyonla renk var gizleme yok.
Peki bu uygulamalardan en sadesi en güvenilir olanı hangisi?
Birde başka yolu varmı support demişsin galibada nasıl yapılıyor?

Ayarlarda sadece kombinasyonla renk var gizleme yok.
Peki bu uygulamalardan en sadesi en güvenilir olanı hangisi?
Birde başka yolu varmı support demişsin galibada nasıl yapılıyor?

Güvenilirlik açısından yorum yapamam, sizin seçiminize bağlı. Yukarıda verdiğim program en ünlüsü olduğu için linkini bıraktım.

Graviti ve support kullanımına gelirsek onlarda aynı yukarıda verdiğim link gibi programlar. Kullanımı şöyle:
  1. GravityBox'u indiriyoruz.
  2. GravityBox'tan Pasta dilimi kontrollerine giriyoruz.
  3. '' Pasta dilimi kontrollerini etkinleştir '' Seçeneğine tıklayıp '' Her zaman ''ı seçiyoruz ve aşağıdaki Tetikleme konumuna tıklıyoruz nerden tuşların çıkmasını istiyorsan Tik koyuyoruz.

Not: İsterseniz GravityBox'u ilk yükleyip Tuş ayarını yapabilir ardından LG Pie Support'u indirip sanal tuşları ortadan kaldırabilirsiniz.
Not: En aşağıya inip Pasta diliminde çıkan tuşların hangi renklerde olucağını ayarlayabilirsiniz.
Not: GravityBox KK '' Kitkat '', GravityBox JB '' Jelly Bean '' içindir. Hangi sürümü kullanıyorsunuz onu indiriniz.
Not: En az android kaç sürümünde çalışıyor bilgim yok arkadaşlar.
Not: JB'de GravityBox JB çalışıyordur ama LG Pie Support çalışıyormu bilmiyorum.

Güvenilirlik açısından yorum yapamam, sizin seçiminize bağlı. Yukarıda verdiğim program en ünlüsü olduğu için linkini bıraktım.

Graviti ve support kullanımına gelirsek onlarda aynı yukarıda verdiğim link gibi programlar. Kullanımı şöyle:
  1. GravityBox'u indiriyoruz.
  2. GravityBox'tan Pasta dilimi kontrollerine giriyoruz.
  3. '' Pasta dilimi kontrollerini etkinleştir '' Seçeneğine tıklayıp '' Her zaman ''ı seçiyoruz ve aşağıdaki Tetikleme konumuna tıklıyoruz nerden tuşların çıkmasını istiyorsan Tik koyuyoruz.
Not: İsterseniz GravityBox'u ilk yükleyip Tuş ayarını yapabilir ardından LG Pie Support'u indirip sanal tuşları ortadan kaldırabilirsiniz.
Not: En aşağıya inip Pasta diliminde çıkan tuşların hangi renklerde olucağını ayarlayabilirsiniz.
Not: GravityBox KK '' Kitkat '', GravityBox JB '' Jelly Bean '' içindir. Hangi sürümü kullanıyorsunuz onu indiriniz.
Not: En az android kaç sürümünde çalışıyor bilgim yok arkadaşlar.
Not: JB'de GravityBox JB çalışıyordur ama LG Pie Support çalışıyormu bilmiyorum.
Anladığım kadarıyla bir çeşit sürüm ve bu bazı telefonlara gelicekmiş. 9.0 sürümü. Google Play Store'da pie launcher gördüm. Bu launcherı yüklemekmi daha mantıklı yoksa diğer uygulamalarımı. Launcher biraz daha değişiklik yaptığı için sormak istedim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri