MmoVakti 4 Mar 2019 #1 Merhaba reklam ödemesi yaptım mail attım fakat henüz cevap gelmedi kontrol edermisiniz?
Çözüm sefagenc55 5 Mar 2019 MmoVakti' Alıntı: Merhaba reklam ödemesi yaptım mail attım fakat henüz cevap gelmedi kontrol edermisiniz? Genişletmek için tıkla Maillere mesai saatleri içerisinde bakılmaktadır. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapılacaktır.
MmoVakti' Alıntı: Merhaba reklam ödemesi yaptım mail attım fakat henüz cevap gelmedi kontrol edermisiniz? Genişletmek için tıkla Maillere mesai saatleri içerisinde bakılmaktadır. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapılacaktır.
sefagenc55 5 Mar 2019 #2 MmoVakti' Alıntı: Merhaba reklam ödemesi yaptım mail attım fakat henüz cevap gelmedi kontrol edermisiniz? Genişletmek için tıkla Maillere mesai saatleri içerisinde bakılmaktadır. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapılacaktır. Upvote 0 Downvote Çözüm Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MmoVakti' Alıntı: Merhaba reklam ödemesi yaptım mail attım fakat henüz cevap gelmedi kontrol edermisiniz? Genişletmek için tıkla Maillere mesai saatleri içerisinde bakılmaktadır. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapılacaktır.