Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++]Gümüş Bar, Altın Bar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tartışma içerikli mesajlar silindi.

Sen bunu yazdıktan sonra indirip kontrol etme şansım oldu. Sen kodlarını uzattıkça uzatmışsın, arkadaşın paylaştığında ise kodlar çok stabil ve düzgün halde duruyor.
Kodlar birbirinin aynısı değil.
Aynısı bile olsa satır sayısı seninkinden zaten düşük buda yazılım'da seninde az çok bileceğin üzere yararlı bir şey.
Konuyu baltalamana bence gerek yoktu. Tekrardan @sakincali58k9 eline sağlık konu için.
Sksoksomsldkdkddk uzattıkça uzatmışmıyım .d arkadaş gidip sadece bar fiyatları için const int açmış oda ayrı mesele bide bar için köşeli parantezle class? Buda barlar için gereksiz ve zararlı. Const olması ayrı mesele zaten. onun yerine ben yerlerine yazdım. Ayriyetten if komutu değişkenin direk integerini çeker. Her bar için ayrı case açtım en mantıklısı bu. Satır sayısı düşük nedir dnskdmdldçsidş yaptığım uzatmak değil kısaltmak oluyor ? baltalamak değil burda amacım gerekeni bildirdim bişey bilmeden yorum atma aslanım. Canını yerim

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler.

Sksoksomsldkdkddk uzattıkça uzatmışmıyım .d arkadaş gidip sadece bar fiyatları için const int açmış oda ayrı mesele bide bar için köşeli parantezle class? Buda barlar için gereksiz ve zararlı. Const olması ayrı mesele zaten. onun yerine ben yerlerine yazdım. Ayriyetten if komutu değişkenin direk integerini çeker. Her bar için ayrı case açtım en mantıklısı bu. Satır sayısı düşük nedir dnskdmdldçsidş yaptığım uzatmak değil kısaltmak oluyor ? baltalamak değil burda amacım gerekeni bildirdim bişey bilmeden yorum atma aslanım. Canını yerim
if ne zamandan beri komut

Tamam inandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri