- Konular
- 93
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 2mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 328
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 8,669
- DevLira
- 21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tartışma içerikli mesajlar silindi.
- Konular
- 94
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
Sksoksomsldkdkddk uzattıkça uzatmışmıyım .d arkadaş gidip sadece bar fiyatları için const int açmış oda ayrı mesele bide bar için köşeli parantezle class? Buda barlar için gereksiz ve zararlı. Const olması ayrı mesele zaten. onun yerine ben yerlerine yazdım. Ayriyetten if komutu değişkenin direk integerini çeker. Her bar için ayrı case açtım en mantıklısı bu. Satır sayısı düşük nedir dnskdmdldçsidş yaptığım uzatmak değil kısaltmak oluyor ? baltalamak değil burda amacım gerekeni bildirdim bişey bilmeden yorum atma aslanım. Canını yerimSen bunu yazdıktan sonra indirip kontrol etme şansım oldu. Sen kodlarını uzattıkça uzatmışsın, arkadaşın paylaştığında ise kodlar çok stabil ve düzgün halde duruyor.
Kodlar birbirinin aynısı değil.
Aynısı bile olsa satır sayısı seninkinden zaten düşük buda yazılım'da seninde az çok bileceğin üzere yararlı bir şey.
Konuyu baltalamana bence gerek yoktu. Tekrardan @sakincali58k9 eline sağlık konu için.
Son düzenleme:
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 93
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 2mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 328
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 8,669
- DevLira
- 21
Sksoksomsldkdkddk uzattıkça uzatmışmıyım .d arkadaş gidip sadece bar fiyatları için const int açmış oda ayrı mesele bide bar için köşeli parantezle class? Buda barlar için gereksiz ve zararlı. Const olması ayrı mesele zaten. onun yerine ben yerlerine yazdım. Ayriyetten if komutu değişkenin direk integerini çeker. Her bar için ayrı case açtım en mantıklısı bu. Satır sayısı düşük nedir dnskdmdldçsidş yaptığım uzatmak değil kısaltmak oluyor ? baltalamak değil burda amacım gerekeni bildirdim bişey bilmeden yorum atma aslanım. Canını yerim
if ne zamandan beri komut
- Konular
- 31
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 6d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 141
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 689
- DevLira
- 3
Tamam inandımSksoksomsldkdkddk uzattıkça uzatmışmıyım .d arkadaş gidip sadece bar fiyatları için const int açmış oda ayrı mesele bide bar için köşeli parantezle class? Buda barlar için gereksiz ve zararlı. Const olması ayrı mesele zaten. onun yerine ben yerlerine yazdım. Ayriyetten if komutu değişkenin direk integerini çeker. Her bar için ayrı case açtım en mantıklısı bu. Satır sayısı düşük nedir dnskdmdldçsidş yaptığım uzatmak değil kısaltmak oluyor ? baltalamak değil burda amacım gerekeni bildirdim bişey bilmeden yorum atma aslanım. Canını yerim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)