romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++]Gümüş Bar, Altın Bar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Zaten gold maxe bağlı olanını ben paylaştım bi kaç şeyi farklı yapmışsın sadece ? @LaSTThanatos bakar mısın?

Son düzenleme:
Zaten gold maxe bağlı olanını ben paylaştım bi kaç şeyi farklı yapmışsın sadece ? @LaSTThanatos bakar mısın?
Sen bunu yazdıktan sonra indirip kontrol etme şansım oldu. Sen kodlarını uzattıkça uzatmışsın, arkadaşın paylaştığında ise kodlar çok stabil ve düzgün halde duruyor.
Kodlar birbirinin aynısı değil.
Aynısı bile olsa satır sayısı seninkinden zaten düşük buda yazılım'da seninde az çok bileceğin üzere yararlı bir şey.
Konuyu baltalamana bence gerek yoktu. Tekrardan @sakincali58k9 eline sağlık konu için.

Teşekkürler :) :XD

Beyn Bedava . offlineshop yapmışsın fakat tc offlineshopda bug yapılmaz + olarak engel koymamışsın sürekli tıklıyabilir buda ne olur cpu putty top %100 Channel 1 :D Az mantık yürüt herşeyi oldu diye paylaşma

Beyn Bedava . offlineshop yapmışsın fakat tc offlineshopda bug yapılmaz + olarak engel koymamışsın sürekli tıklıyabilir buda ne olur cpu putty top %100 Channel 1 :D Az mantık yürüt herşeyi oldu diye paylaşma
sende giriş ekranını falan düzelt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri