HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sadece won ekli files var diye biliyorum ama sağlam bugsuz bi alt yapı bulman zor sanırımhocam baktımda hep sistemli sistemlerde sorunlu direk sadece won ekli sağlam bugsuz bi altyapı varmı die bakınıyorum
kardesım bı linkini atarmısın sana zahmet kusura bakma senı yormak ıstemezdımsadece won ekli files var diye biliyorum ama sağlam bugsuz bi alt yapı bulman zor sanırım
Nedemek görevimizServer Files bölümünü gezip dilediğiniz filesi belki bulabilirsiniz
hocam tekrar rahatsız ediyorum ama ikisi arasında kaldım sızce sız olsanız hangısıyle baslardınız
[40k] - [HF] Metin2 Altyapı Server Files - Sorunsuz Mainline Source & Novaline Client
{ HASAN FIDAN } Metin2 Sorunsuz Alt Yapı Olarak Kullanılabilecek, Server Files Maxmi 3.6' dan Faydalanılmıştır. Üzerinde Uzun Zahmetler Verilerek Bu Hale Getirilmiştir Game Ve Client Uyumludur. Packlarda Fazlasıyla Oynanma Yapılmamıştır Efsun Botu Dahi Eklenmemiştir. Zevkinize Göre...
METİN2 ALT YAPI SERVER FİLES YAPMA - #EĞİTİM3 MARTYSAMA TAM OLARAK ALTYAPI (EKLENTİSİZ)
HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR BEN MESUT PEHLİVAN "DUNNING KRUGER" BUGÜN SİZLERE KANALIMIN 3. VİDEO'SU VE EĞİTİM VİDEO'SU OLAN Metin2Eğitim3 VİDEO'SUNU PAYLAŞACAĞIM. ARTIK KİMSE ALT YAPI OLUŞTURAMIYORUM KENDİME FİLES YAPAMIYORUM DİYEMİYCEK HERKEZ ALT YAPI FİLES OLUŞTURABİLİCEK ÇEKTİĞİM VİDEO'DA...
sadece won ekli files var diye biliyorum ama sağlam bugsuz bi alt yapı bulman zor sanırım
[40k] - [HF] Metin2 Altyapı Server Files - Sorunsuz Mainline Source & Novaline Client
{ HASAN FIDAN } Metin2 Sorunsuz Alt Yapı Olarak Kullanılabilecek, Server Files Maxmi 3.6' dan Faydalanılmıştır. Üzerinde Uzun Zahmetler Verilerek Bu Hale Getirilmiştir Game Ve Client Uyumludur. Packlarda Fazlasıyla Oynanma Yapılmamıştır Efsun Botu Dahi Eklenmemiştir. Zevkinize Göre...
METİN2 ALT YAPI SERVER FİLES YAPMA - #EĞİTİM3 MARTYSAMA TAM OLARAK ALTYAPI (EKLENTİSİZ)
HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR BEN MESUT PEHLİVAN "DUNNING KRUGER" BUGÜN SİZLERE KANALIMIN 3. VİDEO'SU VE EĞİTİM VİDEO'SU OLAN Metin2Eğitim3 VİDEO'SUNU PAYLAŞACAĞIM. ARTIK KİMSE ALT YAPI OLUŞTURAMIYORUM KENDİME FİLES YAPAMIYORUM DİYEMİYCEK HERKEZ ALT YAPI FİLES OLUŞTURABİLİCEK ÇEKTİĞİM VİDEO'DA...
ikisini buldum sen olsan hangısınden başlardın

Server Files bölümünü gezip dilediğiniz filesi belki bulabilirsiniz