HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SA ARKADAŞLAR BEN KENDI FILESIMI EDİTLEMEK İSTİYORUM YANI UĞRASMAK İSTİYORUM VE TABİ YENI BAŞLAYACAGIM İÇİN PEK FAZLA BİLGİM YOK
AMA ÖĞRENMEK İSTİYORUM WEB TASARIMCI OLDUGUM İÇİN KODLARLA ARAM IYIDIR OYUZDEN BI DENEYEYIM DIYORUM AMA TABİ EKSİKLERİM VAR İLLAKİ ÖNCELİKLE SİZDE N Bİ KONUDA YARDIM BEKLIYORUM FULSORUNSUZ ALTYAPI FİLESİ VARMI FORUMDA BULAMADIM DA TEK WON OLSA YETERLİ DİĞERLERİNİ KENDİM EKLEMEK İSTİYORUM BU KONUYLA İLGİLİ YARDIMCI OLACAK VARSA YORU YAPARMI ŞİMDİDEN İYİ FORUMLAR DİLERİM
konu yanlış yerdese affola tasırsanız sevinirim
sadec won eklı altyapı files
AMA ÖĞRENMEK İSTİYORUM WEB TASARIMCI OLDUGUM İÇİN KODLARLA ARAM IYIDIR OYUZDEN BI DENEYEYIM DIYORUM AMA TABİ EKSİKLERİM VAR İLLAKİ ÖNCELİKLE SİZDE N Bİ KONUDA YARDIM BEKLIYORUM FULSORUNSUZ ALTYAPI FİLESİ VARMI FORUMDA BULAMADIM DA TEK WON OLSA YETERLİ DİĞERLERİNİ KENDİM EKLEMEK İSTİYORUM BU KONUYLA İLGİLİ YARDIMCI OLACAK VARSA YORU YAPARMI ŞİMDİDEN İYİ FORUMLAR DİLERİM
konu yanlış yerdese affola tasırsanız sevinirim
sadec won eklı altyapı files
Son düzenleme:
kusura bakma sızıde yordukKonu uygun yere taşındı.
kusura bakma sızıde yorduk
Nedemek görevimiz
Server Files bölümünü gezip dilediğiniz filesi belki bulabilirsinizNedemek görevimizServer Files bölümünü gezip dilediğiniz filesi belki bulabilirsiniz
hocam baktımda hep sistemli sistemlerde sorunlu direk sadece won ekli sağlam bugsuz bi altyapı varmı die bakınıyorum