Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Metin 2 de çok dilli bir server açmak istiyorum fakat türkiye de bulduğum tüm filesler sadece türkçe ve sunucu kiraladığım şirketlerin filesleride sadece türkçe çok dilli bir filesi olan var mı veya bu hizmeti veren bir sunucu varsa oradan kiralıcam
rün sistemi ne alaka anlayamadım global server olup normal filesler ile iş yapan birçok server var benim oyuncu kitlesi bulma gibi bir sorunum yok zaten 6 dil eklemesi yapıldı yeni çalışmalara devam ediyoruz yaza kadar bir çok yenilik ile açıcağız
İyide ben rün diye birşey demedim kirün sistemi ne alaka anlayamadım global server olup normal filesler ile iş yapan birçok server var benim oyuncu kitlesi bulma gibi bir sorunum yok zaten 6 dil eklemesi yapıldı yeni çalışmalara devam ediyoruz yaza kadar bir çok yenilik ile açıcağız
ben sadece çoklu dil sistemi ile global oyun olmaz dedim 
resımın oyle ya ona dıyor pafksağfkğasofkğoaskfğoaskfğoakfğosak Çıldırmalık KONUİyide ben rün diye birşey demedim kiben sadece çoklu dil sistemi ile global oyun olmaz dedim
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)