HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba kardeşim, nasıl çözebilirim?Filesi indirmedim ama veren hatada Pythhon içinde enjekte olmamıs seyler var diyor ymirwork klasörünü sil yada ismini değiştir diyor.
Yerel disk d de ymir work klasörü var onu silMerhaba kardeşim, nasıl çözebilirim?
teşekkür ederim kardeşim, çok iyi çözüldüYerel disk d de ymir work klasörü var onu sil
Benim gibi çok fazla anlamayan birine yardım edemez misin? müşteri için decrypter yazın veya yeni başlatıcısı ile eix epk okuduğundan emin olun, çok özür dilerim.

filesi actim ama srcyi tamamen bozmuslar pet acınca geri gidiyor lvl kasıyosun 50 lvl oluyosun karakter atinca 1 lvl oluyosn.
efsun atinca ch düsüyor.
ox calısmıyor
Serverdeki cogu zirhlar calısmıyor vnum lar ayarlanmasi gerek
cogu mapı silmiş
Guestleri acin görürsünüz cogu sey oynama yapılmış
okadar 4 5 gün ugrastik actık ama sorunlarla bas edilmez daha neler var ALLAH bilir
En iyisi Arkadia2 filesini kurmak
Ayni alt yapı zaten.
Yinede paylasan mahsul kardesime cok tesekkur ediyorum.
oyunu acmak isteyen olursa game dbyi tekrar build etsin acılır oyun ama saydiklarim sorunlar ve bilmedigim cok sorun vardir illaki
oyunun kendi game mysqlinden ch gelmiyor build edin tekrar acılıyr oyun giris yapar
efsun atinca ch düsüyor.
ox calısmıyor
Serverdeki cogu zirhlar calısmıyor vnum lar ayarlanmasi gerek
cogu mapı silmiş
Guestleri acin görürsünüz cogu sey oynama yapılmış
okadar 4 5 gün ugrastik actık ama sorunlarla bas edilmez daha neler var ALLAH bilir
En iyisi Arkadia2 filesini kurmak
Ayni alt yapı zaten.
Yinede paylasan mahsul kardesime cok tesekkur ediyorum.
oyunu acmak isteyen olursa game dbyi tekrar build etsin acılır oyun ama saydiklarim sorunlar ve bilmedigim cok sorun vardir illaki
oyunun kendi game mysqlinden ch gelmiyor build edin tekrar acılıyr oyun giris yapar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...