HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Filesi indirmedim ama veren hatada Pythhon içinde enjekte olmamıs seyler var diyor ymirwork klasörünü sil yada ismini değiştir diyor.sen actınmı oyunu ? acılıyormu oyun bende acılmadı bir turlü bir iyi niyetli insanada denk gelemedik.
fotodaki sorunu ben yasamıyorum baskasi yaziyor benim sorunum packta hersey tamamda oyunu acamıyorum bi açılsa türkçelestiricemde gelmiyor oyun 4 gündür ugrasiyorum bakmadigim yer kalmadiFilesi indirmedim ama veren hatada Pythhon içinde enjekte olmamıs seyler var diyor ymirwork klasörünü sil yada ismini değiştir diyor.
Nasıl acılmıyor exe'ye tıklayınca mt2 sayfası mı gelmiyor chler mi gelmiyor?fotodaki sorunu ben yasamıyorum baskasi yaziyor benim sorunum packta hersey tamamda oyunu acamıyorum bi açılsa türkçelestiricemde gelmiyor oyun 4 gündür ugrasiyorum bakmadigim yer kalmadi
Chler gelmiyor Bi türlü beceremedim arkadia2 filesini acıyor gayet hoş ama bu filesi kuruyorum ugrastim baya ama gelmiyor.Nasıl acılmıyor exe'ye tıklayınca mt2 sayfası mı gelmiyor chler mi gelmiyor?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...