xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

MartySama 6.5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bizeps
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bi arkadasimisda achellus filesin dump_proto source mevcutsa bana yoliyabilirse iyi olur, bana lazim, masklarda bi hata yaptim orda sorunsuz calisiyor :D

Bi arkadasimisda achellus filesin dump_proto source mevcutsa bana yoliyabilirse iyi olur, bana lazim, masklarda bi hata yaptim orda sorunsuz calisiyor :D

Dump:
VirusTotal:

Virustotal'de attım aklında soru işareti kalmasın :)

adama iyilik sever diyorlar adam martynin filesini warezliyor bu adam emek hirsizi olmuyor mu martsama dayimla vegas amcam burda olsa ah ah

adama iyilik sever diyorlar adam martynin filesini warezliyor bu adam emek hirsizi olmuyor mu martsama dayimla vegas amcam burda olsa ah ah

tabiki emek hirsizi oliyorum, ama ben bu sourcu eski arkadasim serviiosla satin aldim (50/50)
fakat o hersaman martylan konusiyordu diye, bana artik update valan gelmiyor, inana bilirmisin? yani 100€ cöpe giti.

Ben emek hirsizi oluyirsam osaman bu konuda cik.

Forumda warez olmayan bir şey var mı? Kusura bakma ama sende bir çok sistemi warez olarak kullanıyorsun? Hepimiz yani nadirdir kendi yazıp kullanan kişiler. İnsanlarin yaptiklari şeyleri suiistimal etme lütfen arkadaşında söylediği gibi memnun değilsen konusuna bakmazsin. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri