Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Virtual Box ile Metin2 PVP Server Kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmet_bayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Virtual Box ile FreeBSD kuruyorum ip adresimide ekliyorum fakat sorun şu WinSCP programı ile giriş yaparken giremiyorum acaba sorun nedir ?

Virtual Box ile FreeBSD kuruyorum ip adresimide ekliyorum fakat sorun şu WinSCP programı ile giriş yaparken giremiyorum acaba sorun nedir ?
İP verirken dikkat et videolar var baya izle sysinstall--> contifragle-->networking--> ilk kutu yes diğer iki kutu no bağzımodemler 192.168.0.1 bağzı modemler 192.168.1.1 iki ip site yazma yerinegir modem arayüzü hangi ip ile girerse 192.168.1veya0.100 değerini ver ayarı bitirince
/etc/rc.d/netif restart arkasından reboot at devam Kolaygelsin

İP verirken dikkat et videolar var baya izle sysinstall--> contifragle-->networking--> ilk kutu yes diğer iki kutu no bağzımodemler 192.168.0.1 bağzı modemler 192.168.1.1 iki ip site yazma yerinegir modem arayüzü hangi ip ile girerse 192.168.1veya0.100 değerini ver ayarı bitirince
/etc/rc.d/netif restart arkasından reboot at devam Kolaygelsin
Dün freebsd nin 9.2 versiyonunu indirdim kurulumu yaptım ardından ifconfig yazfım ve direk çıkan ip ile giriş yaptım oldu. Desteğin için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri