berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[DEV PAYLAŞIM] Orjinal Keyto Elf Karakter 1

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

NnJZbQ.png

kanıt olarak ekleyebilirsin ekleyecek arkadaslara söyliyim baya eksikleri var ben tamamladım fakat 1 2 eksileri var onlarda tamamlanırsa sorunsuz hale gelebilir

Tamamladığınız eksikleri ve mevcut olan eksikleri soyler iseniz eğer. Bakabiliriz

Tamamladığınız eksikleri ve mevcut olan eksikleri soyler iseniz eğer. Bakabiliriz
usr/game/share/data/pc3/keyto eksik
ProtoReader.cpp kolları eksik
python eksikleri
soulbuf localeinfoya işlenmemiş ya sil yada ekle yapılabilir
karakter geri atıyor büyük ihtimmalle pc3 deki keyto dosyasından
zırhlar eksik item_proto baştan düzenlenmesi gerek verilen item proto_namesler doğru deyil
gözüme bukudarı takıldı

usr/game/share/data/pc3/keyto eksik
ProtoReader.cpp kolları eksik
python eksikleri
soulbuf localeinfoya işlenmemiş ya sil yada ekle yapılabilir
karakter geri atıyor büyük ihtimmalle pc3 deki keyto dosyasından
zırhlar eksik item_proto baştan düzenlenmesi gerek verilen item proto_namesler doğru deyil
gözüme bukudarı takıldı

Data da ki dosyalar normal karakter dosyasi + msm bulunuyor diye biliyorum. Orda bulunanlara bakilarak keyto olarak yapilabilir.

Ayriyeten. Ben en basta ugrasirken bu dosya yoktu elimde.

Benim elimde olan. Alman filesten bizzat sökmüş olduğumdu. Lakin ben karsilastirmistim kodlari ayni idi. Ama söktüğüm yerde çalısıyordu karakter.

Ve karakter ile ilgili de çözdüklerinizi yazar iseniz ondan sonra kademe kademe çözülür diye düsünüyorum

Data da ki dosyalar normal karakter dosyasi + msm bulunuyor diye biliyorum. Orda bulunanlara bakilarak keyto olarak yapilabilir.

Ayriyeten. Ben en basta ugrasirken bu dosya yoktu elimde.

Benim elimde olan. Alman filesten bizzat sökmüş olduğumdu. Lakin ben karsilastirmistim kodlari ayni idi. Ama söktüğüm yerde çalısıyordu karakter.

Ve karakter ile ilgili de çözdüklerinizi yazar iseniz ondan sonra kademe kademe çözülür diye düsünüyorum
Zaten ekleme yi bilen kişiler ekler diye düşünüyorum ama ellini kolunu sallayan ekleyemez bende elfin sorunsuz hali vardı ordan aldım dosyalarını aslında biraz ugraşırsınız güzel bi dosya çıkacaktır ekleyen arkadaslara item_proto item_names eklemesinler yoksa weapon_pole hatası vericektir.

Zaten ekleme yi bilen kişiler ekler diye düşünüyorum ama ellini kolunu sallayan ekleyemez bende elfin sorunsuz hali vardı ordan aldım dosyalarını aslında biraz ugraşırsınız güzel bi dosya çıkacaktır ekleyen arkadaslara item_proto item_names eklemesinler yoksa weapon_pole hatası vericektir.

Peki anlıyorum.

Kafanıza göre.

Ben kurmak istiyen arkadaşların adına konuşuyordum yoksa konuşmazdım. Çünkü ben uğraşmıyorum filesle falan.

Neyse. İlerde olur elbet diyelim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri