- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Piyasada çok iyi bir elf karakteri paylaşımı yoktu sizde biliyorsunuz.
Benim elimde vardı lakin bugün baktım ki bi forumda paylaşılmış benim dosyaların aynısı.
Bende dedim ki kendime sonra. Bu saatten sonra sadece benim elimde durmasına gerek yok. Herkesin elinde olsun kursun güzelce kullansın.
Bu paylaşımımla beraber artık elf karakterini çok göreceğiz diye düşünüyorum. Ve bazı pvp serverler de lycan görünümünü elf yapmış modellerden.
Lakin artık buna gerek yok diye düşünüyorum. Alsınlar burdan kursunlar. Lycanı kapatmaya ne lüzum var. Belki lycan sevende adam var. İstediği karkateri seçer kurar oynar.
Neyse paylaşıma geçelim.
İNDİR:
VT:
NAVİCAT SKİLL PROTO GÖZÜMDEN KAÇMIŞ. BUYRUN,
İNDİR:
VT:
Elf karakterini de böylece bitirmiş oluyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AYNI DOSYALARLA EKLENEN ESKİ TARİHLİ KANIT
Benim elimde vardı lakin bugün baktım ki bi forumda paylaşılmış benim dosyaların aynısı.
Bende dedim ki kendime sonra. Bu saatten sonra sadece benim elimde durmasına gerek yok. Herkesin elinde olsun kursun güzelce kullansın.
Bu paylaşımımla beraber artık elf karakterini çok göreceğiz diye düşünüyorum. Ve bazı pvp serverler de lycan görünümünü elf yapmış modellerden.
Lakin artık buna gerek yok diye düşünüyorum. Alsınlar burdan kursunlar. Lycanı kapatmaya ne lüzum var. Belki lycan sevende adam var. İstediği karkateri seçer kurar oynar.
Neyse paylaşıma geçelim.
İNDİR:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT:
NAVİCAT SKİLL PROTO GÖZÜMDEN KAÇMIŞ. BUYRUN,
İNDİR:
VT:
Hayırlı uğurlu olsun.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AYNI DOSYALARLA EKLENEN ESKİ TARİHLİ KANIT
Sorunsuz çalışıyor.Tek sorunu yabik gibi durmasıonuda çözeriz inş.Teşekkürler <3
![]()
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
ELFLİ FİLES SATILIR YAZ KAMPANYASI KIŞ KAMPANYASI 2018 2019 ÖZEL KAMPANYA KİMSEDE YOQ FULL Fİ-XXX---,,,,,, NESE f:sdfs:gDGSGG
Duydumki bi kaç sinek rahatsızlık yapıyomuş Kulağıma bi ses geliyo sanki ->> gel clientimi aaaççççççç
kaşınan olmasın kaşırım
BencedeArtık kullanılsın elfPaylaşım için teşekkür ederim
![]()
Rica Ederim
Sadece teşekkürü alıyorum rica ediyorum ve diğerleri için dosyalara bakmadan yorum attığınızı düşünüyorum. Kolay değil karakter işleriKullanmıyacağım konu için teşekkürler lycanın kodlarını elf diye değiştirdinmi zaten yeni bir karakter oluyor tek sıkıntı modellemesi vs skill animasyonları![]()
Orjinal keyto karakter burak bendekifull fix de bana![]()
Rica Ederim.Paylaşım için teşekkür ederim.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
kanıt olarak ekleyebilirsin ekleyecek arkadaslara söyliyim baya eksikleri var ben tamamladım fakat 1 2 eksileri var onlarda tamamlanırsa sorunsuz hale gelebilir
- Konular
- 255
- Çözüm
- 38
- Online süresi
- 2mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 3,016
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 15,131
- DevLira
- 3
Merhaba Arkadaşlar,
Neyse paylaşıma geçelim.
![]()
![]()
İNDİR:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hayırlı uğurlu olsun.
Artık kullanılsın elf
Paylaşım için teşekkür ederim 
- Konular
- 4
- Çözüm
- 17
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 12,190
- DevLira
- 0
Kullanmıyacağım konu için teşekkürler lycanın kodlarını elf diye değiştirdinmi zaten yeni bir karakter oluyor tek sıkıntı modellemesi vs skill animasyonları 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)