melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[DEV PAYLAŞIM] Orjinal Keyto Elf Karakter 1

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Konular
3,675
Çözüm
157
Online süresi
1mo 19d
Reaksiyon Skoru
6,341
Altın Konu
1
Başarım Puanı
462
MmoLira
2,563
DevLira
166
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar,

Piyasada çok iyi bir elf karakteri paylaşımı yoktu sizde biliyorsunuz.

Benim elimde vardı lakin bugün baktım ki bi forumda paylaşılmış benim dosyaların aynısı.

Bende dedim ki kendime sonra. Bu saatten sonra sadece benim elimde durmasına gerek yok. Herkesin elinde olsun kursun güzelce kullansın.

Bu paylaşımımla beraber artık elf karakterini çok göreceğiz diye düşünüyorum. Ve bazı pvp serverler de lycan görünümünü elf yapmış modellerden.

Lakin artık buna gerek yok diye düşünüyorum. Alsınlar burdan kursunlar. Lycanı kapatmaya ne lüzum var. Belki lycan sevende adam var. İstediği karkateri seçer kurar oynar.

Neyse paylaşıma geçelim.

6nKGg.png

KPrYd.jpg

İNDİR:
VT:

NAVİCAT SKİLL PROTO GÖZÜMDEN KAÇMIŞ. BUYRUN,
İNDİR:
VT:

Elf karakterini de böylece bitirmiş oluyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AYNI DOSYALARLA EKLENEN ESKİ TARİHLİ KANIT

XM6Pvj.jpg

Sorunsuz çalışıyor.Tek sorunu yabik gibi durması :D onuda çözeriz inş.Teşekkürler <3

XM6aN7.jpg

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Artık kullanılsın elf :) Paylaşım için teşekkür ederim :)
Bencede :) Rica Ederim :)
Kullanmıyacağım konu için teşekkürler lycanın kodlarını elf diye değiştirdinmi zaten yeni bir karakter oluyor tek sıkıntı modellemesi vs skill animasyonları :)
Sadece teşekkürü alıyorum rica ediyorum ve diğerleri için dosyalara bakmadan yorum attığınızı düşünüyorum. Kolay değil karakter işleri
full fix de bana :D
Orjinal keyto karakter burak bendeki :)
Paylaşım için teşekkür ederim.
Rica Ederim.
Merhaba Arkadaşlar,

Piyasada çok iyi bir elf karakteri paylaşımı yoktu sizde biliyorsunuz.

Benim elimde vardı lakin bugün baktım ki bi forumda paylaşılmış benim dosyaların aynısı.

Bende dedim ki kendime sonra. Bu saatten sonra sadece benim elimde durmasına gerek yok. Herkesin elinde olsun kursun güzelce kullansın.

Bu paylaşımımla beraber artık elf karakterini çok göreceğiz diye düşünüyorum. Ve bazı pvp serverler de lycan görünümünü elf yapmış modellerden.

Lakin artık buna gerek yok diye düşünüyorum. Alsınlar burdan kursunlar. Lycanı kapatmaya ne lüzum var. Belki lycan sevende adam var. İstediği karkateri seçer kurar oynar.

Neyse paylaşıma geçelim.

6nKGg.png

KPrYd.jpg

İNDİR:
VT:

Elf karakterini de böylece bitirmiş oluyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun.

Artık kullanılsın elf :) Paylaşım için teşekkür ederim :)

Kullanmıyacağım konu için teşekkürler lycanın kodlarını elf diye değiştirdinmi zaten yeni bir karakter oluyor tek sıkıntı modellemesi vs skill animasyonları :)

full fix de bana :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri