noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Scp1453 * (PY) Sağ Tık Depo->Envanter

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben baltalamıyorum ki sadece aklıma geleni söyledim siz kadar bilgili değilim hatta yeni başladım ama gördüğüm koddan servere yük bindirme riski olup olmadığı hakkında görüşümü söyledim net paketlerini incelemedim varsa eğer seri paket göndermeyi engelleyen kontrolü o zaman bişey diyemem o zaman benim dediğim çürümüş olur bunları benden daha ayrıntılı biliyorsun kac senelik emektarsın kb
Estağfirullah o kadarda abartılıcak bi kod yok konuda ama olurda eklersem paketi toplu gönderip sonucunu buraya yazarım

Estağfirullah o kadarda abartılıcak bi kod yok konuda ama olurda eklersem paketi toplu gönderip sonucunu buraya yazarım

size bişey sormak isterim mesela pack da net komutlarını python da eş zamanlı binlerce çalıştırıp bunu döngüye bağlarsak sunucuya durmadan sorgu yaparmı paket gönderirmi bir nevi ddos saldırısı gibi trafiği sıkıştırma yaparmı net paketlerinde client src de eş zamanlı çalışma engeli ve saniyede maximum paket gönderim limiti var mı yoksa bunu not düşeceğim de ilerde ek kontroller koymak için

size bişey sormak isterim mesela pack da net komutlarını python da eş zamanlı binlerce çalıştırıp bunu döngüye bağlarsak sunucuya durmadan sorgu yaparmı paket gönderirmi bir nevi ddos saldırısı gibi trafiği sıkıştırma yaparmı net paketlerinde client src de eş zamanlı çalışma engeli ve saniyede maximum paket gönderim limiti var mı yoksa bunu not düşeceğim de ilerde ek kontroller koymak için

Oyunun yapısında zaten saniye de birden fazla paket gönderen yerler mevcut, zaman kontrolü koymak oyunun yapısına zarar verebilir, Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri