mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Scp1453 * (PY) Sağ Tık Depo->Envanter

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

teşekkürler ama şöyle bir şey var bilgilendirme amaçlı söyliyim farklı bir client den girmeyi engellemeyenler bu net komutlarından serverlerine saldırı yiyebilirler ama bunu yapıcak insan sayısı çok az bunun gibi net paketlerine client kısmından 1 saniye yada yarım saniye bekleme süresi koyun ddos gibi saldırıların önüne geçmek için vede paketlere gerekli durumlarda ek kontrol koymanızda fayda var güvenlik amaçlı
safeboxcheckout zaten ekli ilave bi c++ eklenmiyor bilmiş gibi yorum yazıp hiç birşey anlamadığını belli etmek baltalamaktan başka birşey değil..
Paylaşım için teşekkürler

safeboxcheckout zaten ekli ilave bi c++ eklenmiyor bilmiş gibi yorum yazıp hiç birşey anlamadığını belli etmek baltalamaktan başka birşey değil..

ben baltalamıyorum ki sadece aklıma geleni söyledim siz kadar bilgili değilim hatta yeni başladım ama gördüğüm koddan servere yük bindirme riski olup olmadığı hakkında görüşümü söyledim net paketlerini incelemedim varsa eğer seri paket göndermeyi engelleyen kontrolü o zaman bişey diyemem o zaman benim dediğim çürümüş olur bunları benden daha ayrıntılı biliyorsun kac senelik emektarsın kb

Sistemi ilk kurduğumda örnek olarak muharebe kılıcını test ettim tüm envanteri doldurdum sonra 3.envanterden birkaç tanesini sildim depodan almak istediğimde herhangi bir işlem yapmadığını fark ettim birde hightlight sisteminde sıkıntı oluyor sanırım birkaç itemde efektler üzerine gelince kaybolmuyordu.

Tam olarak hangi itemlerde oluyor, tam bilgi vermeniz lazım, sorun olan itemler hakkında bişeyler yapabilmek için.

Rica ederim iyi kullanımlar.

konu için teşekkürler. Karalamak gibi olmasın ama bu şekilde sağlıklı çalışmayacaktır bilgine..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri