xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[QUEST] KULEYE GERİ DÖN SİSTEMİ 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan [DEV]AB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kod:
                d.new_jump_all(66, special.devil_tower[5][1], special.devil_tower[5][2])
                d.set_regen_file("data/dungeon/deviltower6_regen.txt")
3.katdan başlamasını istiyorsak bu kısmımı düzenlicez - diğer mavi ejder v.b maplare nasıl ekleyebiliriz

Sistemin mantığı 6. 7. ve 8. katta düşersen 5 dakika içersinde tekrardan 6. kattan devam edebilmesidir. istediğiniz şekilde düzenleme yapabilirsin mantığını kavradıktan sonra. altyapı olarak paylaştım düzenlemek sizin elinizde diğer sistemlere uyarlamak için skype ulaşabilirsin.

Merhabalar, wareze düşen kuleye geri dön sistemini kullanabilir şekilde düzenleyip paylaşıyorum , basit bir mantığı olan bir sistemin ücretli satılıyor olması içten içe üzdü beni hayırlı kullanımlar.​

Sistemin çalışma mantığı 6. 7. ve 8. katlarda oyundan düştüğünüzde 5 dakika içersinde kuleye geri dönmenizi sağlayacaktır ben bu şekilde düzenledim , isteyen her katta çalışmasını sağlayabilir basit bir düzenleme ile istediğiniz şekilde ayar verebilirsiniz.​

##KENDİ SUNUCUMDAN KANIT##

Aferin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri