HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
3.katdan başlamasını istiyorsak bu kısmımı düzenlicez - diğer mavi ejder v.b maplare nasıl ekleyebilirizKod:d.new_jump_all(66, special.devil_tower[5][1], special.devil_tower[5][2]) d.set_regen_file("data/dungeon/deviltower6_regen.txt")
Sistemin mantığı 6. 7. ve 8. katta düşersen 5 dakika içersinde tekrardan 6. kattan devam edebilmesidir. istediğiniz şekilde düzenleme yapabilirsin mantığını kavradıktan sonra. altyapı olarak paylaştım düzenlemek sizin elinizde diğer sistemlere uyarlamak için skype ulaşabilirsin.
AferinMerhabalar, wareze düşen kuleye geri dön sistemini kullanabilir şekilde düzenleyip paylaşıyorum , basit bir mantığı olan bir sistemin ücretli satılıyor olması içten içe üzdü beni hayırlı kullanımlar.
Sistemin çalışma mantığı 6. 7. ve 8. katlarda oyundan düştüğünüzde 5 dakika içersinde kuleye geri dönmenizi sağlayacaktır ben bu şekilde düzenledim , isteyen her katta çalışmasını sağlayabilir basit bir düzenleme ile istediğiniz şekilde ayar verebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
##KENDİ SUNUCUMDAN KANIT##
Çok Çok Yararlı olmuş Eline sağlık...
Sağolasın kardeşim hayırlı kullanımlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)