Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O kadarda zor değil zaten kaynak dosyalarımızda dungeonda olsuğu yeri kayıt altına alan bir fonskıyonumuz mevcut onun üstünden gidilip basitçe yapılabilir ama bir önceki postuna katılıyorum arkadaşa da söyledim gerçi xd
Paylaş ozaman Oğuz çok beğenmediysen xD , Benim canım o anda bunu paylaşmak istedi ve bunu paylaştım fazla kurcalamamak lazım değilmi. Konuya gelen ilgiden zaten paylaşmadığım için kendime hak veriyorum

O kadarda zor değil zaten kaynak dosyalarımızda dungeonda olsuğu yeri kayıt altına alan bir fonskıyonumuz mevcut onun üstünden gidilip basitçe yapılabilir ama bir önceki postuna katılıyorum arkadaşa da söyledim gerçi xd
o fonksiyonla olucak iş değil C++ lık bölüm çok fazla sen her girdiğin kata random index atıp kaydetmesi lazım sen düşünce o indexe ışınlaması lazım onla olucak iş olsaydı çoktan warez olmuştu 
Ya ben yapamadım eski kule de silindi kule hiç çıkılmıyor şimdi yardımcı olabilecek var mı?
Ya ben yapamadım eski kule de silindi kule hiç çıkılmıyor şimdi yardımcı olabilecek var mı?
Skype adresinizi özel mesaj ile iletin yardımcı olayım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)