Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
tab boşluklarında sorun olmuş olma ihtimali var mı 

o çözüldü suanki sorun efsaneviyi sınıfta atmama ragmen mıtsıye atmıyortab boşluklarında sorun olmuş olma ihtimali var mı![]()
işi bilene sormak lazım.
sorunun tam olarak nerede olabileceği hakkında bir fikrim yok. söylenenleri yaptım ve düzgün çalışıyordu. tabi konuya buradan bakıp kodları başka bir sourceden kopyalayarak yapmıştım. burayı anlatım olarak aldım ama hiç bir kodu buradan kopyalamadım.
sorunun tam olarak nerede olabileceği hakkında bir fikrim yok. söylenenleri yaptım ve düzgün çalışıyordu. tabi konuya buradan bakıp kodları başka bir sourceden kopyalayarak yapmıştım. burayı anlatım olarak aldım ama hiç bir kodu buradan kopyalamadım.Bendede herşey düzgün fakat efsaneviyi mitsiye atmıyo sınıfyaişi bilene sormak lazım.sorunun tam olarak nerede olabileceği hakkında bir fikrim yok. söylenenleri yaptım ve düzgün çalışıyordu. tabi konuya buradan bakıp kodları başka bir sourceden kopyalayarak yapmıştım. burayı anlatım olarak aldım ama hiç bir kodu buradan kopyalamadım.
saflıkta normal parlağa atıyo
Bendede herşey düzgün fakat efsaneviyi mitsiye atmıyo sınıfya
saflıkta normal parlağa atıyo
dragon_soul_table.txt (share/locale/turkey)
dragon_soul_refine_settings.py (root)
bu 2 sinden birinden kaynaklı olabilir diye tahmin ediyorum çalışan bir files ile karşılaştır derim.