Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
gizlemiştim ben bu syserleri
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ekteki cppleri aç başlarına // koyduklarımı kendinkinle değiştir
Bir şeyleri gizlemeyi pek sevmem.
Varsa çözümü çözülür. Yoksa çözüm bulunana kadar orada durur.
Teşekkürler yine de.Mesela kafamı kurcalayan yer şurası. Sorun buralarda oluşuyor gibi geliyor ama.
game/dragonsoul.cpp •
// Arat:
return col_type * DRAGON_SOUL_STEP_MAX * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE + row_type * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE;
// Değiştir:
#ifdef ENABLE_DS_GRADE_MYTH
return col_type * DRAGON_SOUL_GRADE_MAX * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE + row_type * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE;
#else
return col_type * DRAGON_SOUL_STEP_MAX * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE + row_type * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE;
#endif
Son düzenleme:
O satır hatalıydı. Envanter sırasının yanlış hesaplanmasıyla alakalı.Bir şeyleri gizlemeyi pek sevmem.Varsa çözümü çözülür. Yoksa çözüm bulunana kadar orada durur.
Teşekkürler yine de.
Mesela kafamı kurcalayan yer şurası. Sorun buralarda oluşuyor gibi geliyor ama.
game/dragonsoul.cpp •
// Arat:
// Değiştir:
#ifdef ENABLE_DS_GRADE_MYTH
return col_type * DRAGON_SOUL_GRADE_MAX * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE + row_type * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE;
#else
#endif
Syserr dragon_soul_table.cpp içinde, forumda bir arkadaş paylaşmıştı. o Syserr için bir fix, TR'nin direkt tabloyu kullandığım için önemi yok o syserr'in fakat fixlemek istersen forumda mevcut.
nasıl çözdünüz acaba bendede aynı sorun var item proto kodlarını farklı fileslerden de aldım tab ayarları yapılı kapanıyor hata vermedenBaşkan
İtem Proto'ya Ekliyorum İtem Proto Oluşturmadan 115000 e Gelinçe Kapanıyor ?