emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Metin2 Simya Güncellemesi (Mitsi-MYTH) 1

indirmek için izniniz yok

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

gizlemiştim ben bu syserleri
ekteki cppleri aç başlarına // koyduklarımı kendinkinle değiştir

Bir şeyleri gizlemeyi pek sevmem. :) Varsa çözümü çözülür. Yoksa çözüm bulunana kadar orada durur. :) Teşekkürler yine de.

Mesela kafamı kurcalayan yer şurası. Sorun buralarda oluşuyor gibi geliyor ama. :D

game/dragonsoul.cpp •

// Arat:
return col_type * DRAGON_SOUL_STEP_MAX * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE + row_type * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE;

// Değiştir:
#ifdef ENABLE_DS_GRADE_MYTH
return col_type * DRAGON_SOUL_GRADE_MAX * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE + row_type * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE;
#else
return col_type * DRAGON_SOUL_STEP_MAX * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE + row_type * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE;
#endif

Son düzenleme:
Bir şeyleri gizlemeyi pek sevmem. :) Varsa çözümü çözülür. Yoksa çözüm bulunana kadar orada durur. :) Teşekkürler yine de.

Mesela kafamı kurcalayan yer şurası. Sorun buralarda oluşuyor gibi geliyor ama. :D

game/dragonsoul.cpp •

// Arat:

// Değiştir:
#ifdef ENABLE_DS_GRADE_MYTH
return col_type * DRAGON_SOUL_GRADE_MAX * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE + row_type * DRAGON_SOUL_BOX_SIZE;
#else
#endif
O satır hatalıydı. Envanter sırasının yanlış hesaplanmasıyla alakalı.
Syserr dragon_soul_table.cpp içinde, forumda bir arkadaş paylaşmıştı. o Syserr için bir fix, TR'nin direkt tabloyu kullandığım için önemi yok o syserr'in fakat fixlemek istersen forumda mevcut.

Bu syserr ne alaka anlamadım eksiksiz eklediğim halde 6.sayfayı neden görmüyo

fbe3466c4dfce913db7a99bf7e30b70b.png

@ates1972
a✘seee;

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri