- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
M24pro 3.158 sürümünü kurdum, çalışmıyor. M2pro hesabını ve şifresini giriyorum, binyolu filan seviyorum, sonra client yerindeki play tuşuna basıyorum. Biraz bekliyor, sonra tekrar m2pro hesap şifresini sorduğu ekrandan bir tane daha açıyor. Biraz zaman geçince bu ekran kapanıyor tekrar açılıyor. Login desem yine aynı. Oyun ekranı hiçbir şekilde açılmıyor. Görev yöneticisinde metin2client.bin'e bakıyorum, belleği 23.324k da kalıyor. Normalde açılsa en az 120 k filan olması lazım.
Not: bunu ücretsiz saatte denedim acaba m24pronun kandırması filan mı, ücretsiz de çalışmıyor ücretli de çalışıyor gibi.
M24pro 3.158 sürümünü kurdum, çalışmıyor. M2pro hesabını ve şifresini giriyorum, binyolu filan seviyorum, sonra client yerindeki play tuşuna basıyorum. Biraz bekliyor, sonra tekrar m2pro hesap şifresini sorduğu ekrandan bir tane daha açıyor. Biraz zaman geçince bu ekran kapanıyor tekrar açılıyor. Login desem yine aynı. Oyun ekranı hiçbir şekilde açılmıyor. Görev yöneticisinde metin2client.bin'e bakıyorum, belleği 23.324k da kalıyor. Normalde açılsa en az 120 k filan olması lazım.
Not: bunu ücretsiz saatte denedim acaba m24pronun kandırması filan mı, ücretsiz de çalışmıyor ücretli de çalışıyor gibi.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Tam deneyemedim ama çözümü buldum galiba. Sorun vc redist dosyaları. 2005, 2008, 2010, 2012 vs sürümleri var. 32 bit bilgisayar için x86'ları, 64 bit bilgisayar için hem x86 hem x64 kurun. Bende 2010 olanlar eksikmiş. Zaten bilgisayarda bir program veya oyun açılmıyorsa bu dosyalar yüzündendir aklınızda bulunsun. Bu dosyaları kısayoldan yüklemenin de bir yolu var, ama onun için pm atın burda yazamam.