HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Elveda…
Ruffy yani Kaan gibi benimde ailesel sorunlarımdan dolayı veda etme zamanım geldi sanırım.
Hemde siteden daha yeni itemler almıştım daha yeni full edit olmuştum. Ama maalesef oyunu bırakmak zorundayım..Dönme şansımın nerdeyse hiç olmadığını bilmenizi isterim .Çok iyi dostlarım vardı onları kaybetmek beni çok üzecek isimlerini yazmak istemiyorum çünkü onlar kendilerini biliyor.İrtibatımı kesmemeye çalışırım ama zor Artık ZabimaruX(Mustafa) yok…Ne yazık ki Game Over
Oyuna ilk başladığım günü hatırlıyorum da ama geçmişte kaldı artık.
SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM…
Sevgilerimle Mustafa( ZabimaruX )
Ruffy yani Kaan gibi benimde ailesel sorunlarımdan dolayı veda etme zamanım geldi sanırım.
Hemde siteden daha yeni itemler almıştım daha yeni full edit olmuştum. Ama maalesef oyunu bırakmak zorundayım..Dönme şansımın nerdeyse hiç olmadığını bilmenizi isterim .Çok iyi dostlarım vardı onları kaybetmek beni çok üzecek isimlerini yazmak istemiyorum çünkü onlar kendilerini biliyor.İrtibatımı kesmemeye çalışırım ama zor Artık ZabimaruX(Mustafa) yok…Ne yazık ki Game Over
Oyuna ilk başladığım günü hatırlıyorum da ama geçmişte kaldı artık.
SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM…
Sevgilerimle Mustafa( ZabimaruX )
nan zabı
pff realder başarılar msn fln gorcsz artk edıtlerın yenıydı tadına varamadan bıraktın :S
pff realder başarılar msn fln gorcsz artk edıtlerın yenıydı tadına varamadan bıraktın :SŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)