HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Olum bunu ekledim moblar gitti laaynen sistemin birkaç py sıkıntısı var gibi ama

ohaOlum bunu ekledim moblar gitti la![]()
nasıl becerdin
biraz sorunu vardı ya bide kodları incelediğimde sabittekinin sash yazanını acce olarak değiştirmiş bu kadar farklı hiç kod yoktu yanlış hatırlamıyorsamClient sourcede scale kodlarında bi yerde hata yaptım sanırım yarın sakin kafayla inceliycem. Olmadı baştan yazcamohanasıl becerdin
biraz sorunu vardı ya bide kodları incelediğimde sabittekinin sash yazanını acce olarak değiştirmiş bu kadar farklı hiç kod yoktu yanlış hatırlamıyorsam

Bence bunu kaldır sabittekini örnek olarak dahada gelişmiş bir kuşak sistemi ortaya çıkartabilirsinClient sourcede scale kodlarında bi yerde hata yaptım sanırım yarın sakin kafayla inceliycem. Olmadı baştan yazcam![]()

alakası yok aslında bu sash sistemi tr tipi kulllanlar için acce yapmış ben bunu eklemedim fakat sası acce ye çevirdim sorun yoktuBence bunu kaldır sabittekini örnek olarak dahada gelişmiş bir kuşak sistemi ortaya çıkartabilirsin![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)