kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni1telekom dolandırıcıdır

sercanp0393

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 6 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dün gece saat 12 de ödeme yapıp sunucu satin aldim turkmmo da reklamı olduğu için güvendim saat öğlen 12 de teslim edileceğini söylediler 16 ocak da ticket açtım cevap yok canlı destek kapalı aradım 2 kez ulaştım 3. De engellemişler gerekli mercihlere başvuru yapicam arkadaşlar sakın inanmayın ürün teslim etmiyor dolandiricidir. Destek cevap bile vermiyor, dekont yasak olduğu için dekont yüklemedim diğer acılan konularda cevapları hep aynı küfür etti küfür etti deyip değiştirmişler insanları, bu sefer asla bisey yok , gerekirse adminlere dekontuda atarim. 2 telefondan daha aradım suratıma kapatıp engellediler dikkat turkmmo ailesi. Utanmadan sunucunuz teslim edildi diyor ama ortalikda ne bir etkin sunucu var ne bana gelen mail

Son düzenleme:
Konunuz onayladı fakat şunu belirtmeliyim ki Yeni1Telekom a reklam vermedik daha doğrusu bilişim reklamımız mevcut değil.

Aman arkadaşlar dikkat ediniz e devletten cimerden' de yazınız vergisiz satış yaptığı için biz gerekli yerlere şikayetimizi bildirdik.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri