shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MemoryBreak [1.4.2] - IrisProtect Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haise Sasaki

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
17
Online süresi
13d 3h
Reaksiyon Skoru
189
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
834
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Siteye giriş yapamayanlar için

Videolu anlatım

Yazılı anlatım

Eğerki site bilgisayarınızda açılmıyorsa ilk olarak "masyaf" adlı kuruluşdan indirdiğiniz trojen programlarını silin, daha sonra Unlocker programını indirip C:\Windows\System32\drivers\etc dizinini silin.
Bilmenizi isterimki masyaf sadece bilgisyarınızın bilgilerini çalmak için varolan bir programdır, örnek olarak libcurl api'sinin ne işe yaradığını internetten araştırıp bunun aslında bir trojen olduğunun farkına varabilirsiniz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Siteye kayıt olup reklam kısımlarını geçin.
-Hileyi indirip MemoryBreak.exe'yi açın
-Bilgilerinizi girip istediğiniz hileyi açın.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bypassdan görüntüler
QLvvRj.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Style " not Found Hatası alıyorum

Nors'ta çalışmıyor güncelleme gelecek mi

Burasi bypass konusu sadece bypassla ilgili olan sorunlari yazarsaniz sevinirim,hile ile ilgili olan sorunlarida hile konusuna yazin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri