- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
detayli analtırmısın acep cozumuŞebnemler için aynı yolu denedim ama bi etki göremedim sebebi nedir ?
- Konular
- 56
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 43m 25s
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 152
- DevLira
- 0
detayli analtırmısın acep cozumu
Sorunu farklı bi yol ile çözdüm
constinfo.py kısmındaki
def IS_AUTO_POTION(itemVnum):
return IS_AUTO_POTION_HP(itemVnum) or IS_AUTO_POTION_SP(itemVnum)
kısmına perma item kodlarını ekledim sorunu hallettim. Tooltip kısmında pottaki gibi kalan%100 kısmı içinde
uitooltip.py kısmında
Kod:elif constInfo.IS_AUTO_POTION(itemVnum): if 0 != metinSlot: ## 0: 활성화, 1: 사용량, 2: 총량 isActivated = int(metinSlot[0]) usedAmount = float(metinSlot[1]) totalAmount = float(metinSlot[2]) if 0 == totalAmount: totalAmount = 1 self.AppendSpace(5) if 0 != isActivated: ############ Kendi perma item kısmımı ekledim sıkıntısız çalışıyor if not constInfo.PERMA_ITEMS(itemVnum): self.AppendTextLine("(%s)" % (localeInfo.TOOLTIP_AUTO_POTION_USING), self.SPECIAL_POSITIVE_COLOR) self.AppendSpace(5) self.AppendTextLine(localeInfo.TOOLTIP_AUTO_POTION_REST % (100.0 - ((usedAmount / totalAmount) * 100.0)), self.POSITIVE_COLOR)
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,721
- DevLira
- 31
Verdiği affectleri ayarlaman lazımŞebnemler için aynı yolu denedim ama bi etki göremedim sebebi nedir ?
- Konular
- 56
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 43m 25s
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 152
- DevLira
- 0
AFFECT_BLEND olarak ayarlı ama şöyle bi sıkıntı var. Bunları yapmadan öncede çalışmıyordu şebnemlerVerdiği affectleri ayarlaman lazım
- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,291
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,904
- DevLira
- 12
Merhaba dediğiniz gibi yaptım fakat çalışmadı itemlere tıklayınca herhangibibir değişiklik olmuyor çözümünü biliyormusunuz ?Şuanki kod ile aynı type sahip itemler birbirini blokluyor. Örneğin kritik ve delici isabetleri ve ejderha tanrıları type = AFFECT_MALL oyun içinde kritiğe bastığın zaman açılıyor deliciyi açmak istersen kritiği kapatıyor.
Ejderha tanrıları içinde aynısı geçerli. Kritik açıkken ejderha tanrısına basarsan kritiği kapatıyor
Bunun çözümü şu;
CAffect * pAffect = FindAffect(type);
if(NULL == pAffect)
kısmını bonusların üstüne değilde altına ekleyip affect'i bonus ile birlikte bulmak
CAffect * pAffect = FindAffect(type,bonus);
Kod :
Kod:case PERMA_KRITIK: case PERMA_DELICI: case PERMA_TANRI_YASAM: case PERMA_TANRI_SALDIRI: case PERMA_TANRI_ZEKA: case PERMA_TANRI_SAVUNMA: { EAffectTypes type = AFFECT_NONE; if (item->GetVnum() == PERMA_KRITIK) type = AFFECT_MALL; if (item->GetVnum() == PERMA_DELICI) type = AFFECT_MALL; if (item->GetVnum() == PERMA_TANRI_YASAM) type = AFFECT_MALL; if (item->GetVnum() == PERMA_TANRI_SALDIRI) type = AFFECT_MALL; if (item->GetVnum() == PERMA_TANRI_ZEKA) type = AFFECT_MALL; if (item->GetVnum() == PERMA_TANRI_SAVUNMA) type = AFFECT_MALL; if (AFFECT_NONE == type) break; EPointTypes bonus = POINT_NONE; EAffectBits flag = AFF_NONE; if (item->GetVnum() == PERMA_KRITIK) { bonus = POINT_CRITICAL_PCT; // flag = 0; } if (item->GetVnum() == PERMA_DELICI) { bonus = POINT_PENETRATE_PCT; // flag = 0; } if (item->GetVnum() == PERMA_TANRI_YASAM) { bonus = POINT_MAX_HP_PCT; // flag = 0; } if (item->GetVnum() == PERMA_TANRI_SALDIRI) { bonus = POINT_ATT_BONUS; // flag = 0; } if (item->GetVnum() == PERMA_TANRI_ZEKA) { bonus = POINT_MAX_SP_PCT; // flag = 0; } if (item->GetVnum() == PERMA_TANRI_SAVUNMA) { bonus = POINT_MALL_DEFBONUS; // flag = 0; } CAffect * pAffect = FindAffect(type,bonus); if(NULL == pAffect) { AddAffect(type, bonus, item->GetValue(2), flag, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true,true); item->Lock(true); item->SetSocket(0, true); } else { RemoveAffect(pAffect); item->Lock(false); item->SetSocket(0, false); } } break;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)