- Konular
- 32
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 256
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 12 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 7,413
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
#define ENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM sourcende bu sistem eklimihiglg va rmı bimliyorum amrty 4.6 source
- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
baktım ekli değilENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM
- Konular
- 56
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 43m 25s
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 152
- DevLira
- 0
Sorunu farklı bi yol ile çözdümbaktım ekli değil
constinfo.py kısmındaki
def IS_AUTO_POTION(itemVnum):
return IS_AUTO_POTION_HP(itemVnum) or IS_AUTO_POTION_SP(itemVnum)
kısmına perma item kodlarını ekledim sorunu hallettim. Tooltip kısmında pottaki gibi kalan%100 kısmı içinde
uitooltip.py kısmında
Kod:
elif constInfo.IS_AUTO_POTION(itemVnum):
if 0 != metinSlot:
## 0: 활성화, 1: 사용량, 2: 총량
isActivated = int(metinSlot[0])
usedAmount = float(metinSlot[1])
totalAmount = float(metinSlot[2])
if 0 == totalAmount:
totalAmount = 1
self.AppendSpace(5)
if 0 != isActivated:
############ Kendi perma item kısmımı ekledim sıkıntısız çalışıyor
if not constInfo.PERMA_ITEMS(itemVnum):
self.AppendTextLine("(%s)" % (localeInfo.TOOLTIP_AUTO_POTION_USING), self.SPECIAL_POSITIVE_COLOR)
self.AppendSpace(5)
self.AppendTextLine(localeInfo.TOOLTIP_AUTO_POTION_REST % (100.0 - ((usedAmount / totalAmount) * 100.0)), self.POSITIVE_COLOR)
- Konular
- 56
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 43m 25s
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 152
- DevLira
- 0
Şebnemler için aynı yolu denedim ama bi etki göremedim sebebi nedir ?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 32m 43s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
Şuanki kod ile aynı type sahip itemler birbirini blokluyor. Örneğin kritik ve delici isabetleri ve ejderha tanrıları type = AFFECT_MALL oyun içinde kritiğe bastığın zaman açılıyor deliciyi açmak istersen kritiği kapatıyor.
Ejderha tanrıları içinde aynısı geçerli. Kritik açıkken ejderha tanrısına basarsan kritiği kapatıyor
Bunun çözümü şu;
CAffect * pAffect = FindAffect(type);
if(NULL == pAffect)
kısmını bonusların üstüne değilde altına ekleyip affect'i bonus ile birlikte bulmak
CAffect * pAffect = FindAffect(type,bonus);
Kod :
Kod:case PERMA_KRITIK: case PERMA_DELICI: case PERMA_TANRI_YASAM: case PERMA_TANRI_SALDIRI: case PERMA_TANRI_ZEKA: case PERMA_TANRI_SAVUNMA: { EAffectTypes type = AFFECT_NONE; if (item->GetVnum() == PERMA_KRITIK) type = AFFECT_MALL; if (item-> GetVnum () == PERMA_DELICI) type = AFFECT_MALL; if (item-> GetVnum () == PERMA_TANRI_YASAM) type = AFFECT_MALL; if (item-> GetVnum () == PERMA_TANRI_SALDIRI) type = AFFECT_MALL; if (item-> GetVnum () == PERMA_TANRI_ZEKA) type = AFFECT_MALL; if (item-> GetVnum () == PERMA_TANRI_SAVUNMA) type = AFFECT_MALL; if (AFFECT_NONE == type) break; EPointTypes bonus = POINT_NONE; EAffectBits flag = AFF_NONE; if (item-> GetVnum () == PERMA_KRITIK) { bonus = POINT_CRITICAL_PCT; // flag = 0; } if (item-> GetVnum () == PERMA_DELICI) { bonus = POINT_PENETRATE_PCT; // flag = 0; } if (item-> GetVnum () == PERMA_TANRI_YASAM) { bonus = POINT_MAX_HP_PCT; // flag = 0; } if (item-> GetVnum () == PERMA_TANRI_SALDIRI) { bonus = POINT_ATT_BONUS; // flag = 0; } if (item-> GetVnum () == PERMA_TANRI_ZEKA) { bonus = POINT_MAX_SP_PCT; // flag = 0; } if (item-> GetVnum () == PERMA_TANRI_SAVUNMA) { bonus = POINT_MALL_DEFBONUS; // flag = 0; } CAffect * pAffect = FindAffect (type, bonus); if (NULL == pAffect) { AddAffect (type, bonus, item-> GetValue (2), flag, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true, true); Item-> Lock (true); item -> SetSocket (0, true); } else { removeaffect (paffect); Item-> Lock (false); item-> SetSocket (0, false); } } break; [/ CODE] [/ QUOTE] me too....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)