Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MemoryBreak [1.3.6] - *NEW* Metin2 PServer MultiHack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

EditsizPVP isimli sunucuda çalıştırmam için hangi adımları izlemem gerekiyor? biriniz söyleyebilir mi?
önceki sürümde 1-2 özelliği hariç diğerleri hiç çalışmıyordu oynadıgım sunucuda.
örneğin wallhack ile ufacık engeli aşmaya çalıştığımda bile wallhack tespit edildi yazıyor ve eski yerime atıyordu hemen.
umarım bu sürüm ile hepsi stabil çalışır hale gelir :)
belki de ben beceremedim. hilenin içinde hangisi seçenekleri seçmem gerekiyor?

edit: ekleme
Sunucu taraflı korumalara pek fazla birşey yapılamaz, yapılsada yararı düşük olur.
Mesela wallhack yapabilirim ama en fazla 10-15kordinat gidebilirsin.

merhabalar rubinumda hile açılıyor fakat damage hackler çalışmıyor galiba herhangi bir değişiklik olmadı

merhabalar rubinumda hile açılıyor fakat damage hackler çalışmıyor galiba herhangi bir değişiklik olmadı
Aslında çalışıyor fakat rubinumda şöyle birşey var, slot hareket halindeyken hiçbir şekilde damage yemiyor buda hilenin çalışmamasını sağlıyor.

norsu da indirdim dmg hackları açınca oyundan atıyor ben mi beceremedim acaba...

Dosya konumunu MemoryBreak olarakta ayarladım ama sürekli hata veriyor açılırken (türkçe karakter olmasın, c / d sürücüsüne atın veya içerideki dll yi atın gibi) hepsini yaptım aynı hata ama kabul et yaptıktan sonra succesfull ekranı geliyor hile açılıyor ama kickliyor çalıştırmaya çalışınca sebebi nedir acaba? NorsMt2 bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri