- Konular
- 11
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 100
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kardeşim aylık kazancını sormadım sana sadece yapıyosun bu işi hakkını yemiyorum yiğidi öldür hakkını yeme ama benim TR' 5 yıldır soyulmayan çarım indirdim hileyi açtım sadece spam bot için açtım işe gittim geldim çar soyulmuş pvpde oynuyorum hilenide kullanıyorum sorun yok TR'de oynayan arkadaşlara söylüyorum SAKIN KESİNLİKLE BU HİLEDEN GİRMEYİNİZ .Benim aylık kazancım senin babanın kazancından daha yüksek, senin itemlerinden gelicek paraya ihtiyacım yok xD
- Konular
- 11
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 100
- DevLira
- 0
kardeşim başına geldiğinde sende yazarsın buraya istersen dene biböyle birşeyin olucağını sanmıyorum
- Konular
- 6
- Online süresi
- 7d 29m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 348
- DevLira
- 0
+1
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
KİMSENİN BABASININ NE KADAR MAAŞ ALDIĞINI BİLMEDEN SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPAMAZSIN BÖYLE BİR HAKKIN YOK DEĞİL HİLE SAHİBİ TURKMMO SAHİBİ BİLE OLSAN BÖYLE BİR HAKKIN YOK VE BU ARADA BARİZ BELLİ YANİ ARKADAŞIN BABASINDAN FAZLA MAAŞ ALDIĞIN İNSANLARIN EMEKLERİNİ ÇALIYORSUN ULAN ÇALSAN ÇALSAN AYLIK NE KADAR GELİRİN OLABİLİR BİR HİLEDEN AZ MANTIKLI SALLABenim aylık kazancım senin babanın kazancından daha yüksek, senin itemlerinden gelicek paraya ihtiyacım yok xD
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)