romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkesin görüşü farklıdır tabi ama emek verdiğim işin karşılığını alıyorum müşterilerim memnun o yüzden benlik sıkıntı yok milyarlar yatırılan filesler wareze düşünce nasıl çöp olduğunu görüyoruz çöp derken biraz mantık kullan herşey sistem eklemek değildir
kardeş senin server valla çöp şuan elimde öyle bir server varki bu serveri satan dahi tek tük şuan onu düzenliyorum.
harika birşey olacak demek istediğim senin server meşurken anam kız idi.

GARDAŞIM ÇOK EMEĞİN VAR BU FİLESDE GECENİ GÜNDÜZÜNE KATTIN ELİNE SAĞLIK ALACAK OLANLARA HAYIRLI OLSUN

İKİNCİ BİR KONU LAN KİYAGAN OLM HİÇ HAL HATIR SORMUYON AYIP AYIP :) :D
Kanki üni falan kafalar karışık :D

kardeş senin server valla çöp şuan elimde öyle bir server varki bu serveri satan dahi tek tük şuan onu düzenliyorum.
harika birşey olacak demek istediğim senin server meşurken anam kız idi.
Ha anladım seni kendini benim konumda reklam etmek istiyosun tabi sıkıntı yok server özelliklerinide yaz utanma canısı fake hesepla gelme kendi öz hesabınla gel

kanka valla anlıyorumda server hem vallahi hem billahi çöp sen uniye devam et bırak bu işleri.
Şimdi az ötede oyna ayağımın altında kaybolma yapabiliyosan yap satışa koy az erkek olun demek isterdim ama umut yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri