- Konular
- 69
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 2,103
- DevLira
- 45
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
fake hesap mı TipsizFakir diye googleye yaz PaRaziT_ & TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejlaHa anladım seni kendini benim konumda reklam etmek istiyosun tabi sıkıntı yok server özelliklerinide yaz utanma canısı fake hesepla gelme kendi öz hesabınla gel
bunların hepsi bizzat kendime aittir hacking secruity platforumunda tek nickim PaRaziT_ metin2 platforumunda
TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla & Davar
- Konular
- 336
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 2mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 853
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 5,581
- DevLira
- 45
Fazla konuşma ozaman Motor olmuşsun zaten olacağın kadar hadi 1 lvl hesapla gelip boş yapıyosun biz iş güç sahibi insanlarız senle uğraşmaya vakit yok hadi çocuğum yol orda veletlerle uğraşamamfake hesap mı TipsizFakir diye googleye yaz PaRaziT_ & TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla
bunların hepsi bizzat kendime aittir hacking secruity platforumunda tek nickim PaRaziT_ metin2 platforumunda
TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla & Davar
- Konular
- 69
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 2,103
- DevLira
- 45
müşteri her zaman hakılıdır kanka bunu unutma benden sana abi kardeş tavsiyesi iki gözüm bu şekilde gidersen yallah arabiŞimdi az ötede oyna ayağımın altında kaybolma yapabiliyosan yap satışa koy az erkek olun demek isterdim ama umut yok![]()
- Konular
- 69
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 2,103
- DevLira
- 45
la istediniz kadar ip adresimi kontrol edin bu benim turkmmoda'ki ilk hesabım başka bi hesabım yok. ruh hastası seniFazla konuşma ozaman Motor olmuşsun zaten olacağın kadar hadi 1 lvl hesapla gelip boş yapıyosun biz iş güç sahibi insanlarız senle uğraşmaya vakit yok hadi çocuğum yol orda veletlerle uğraşamam
senin psikolojik desteğe ihtiyacın var pc başından kaldır kafanıda insan içine çık.
- Konular
- 336
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 2mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 853
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 5,581
- DevLira
- 45
Kanka ? K.bakmasın kimse para ile köpek olmayız kimseye müşteri müşteriliğini bilsin ben zaten elimden geleni yaparım ona benide bilen müşteriler bilirmüşteri her zaman hakılıdır kanka bunu unutma benden sana abi kardeş tavsiyesi iki gözüm bu şekilde gidersen yallah arabi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)