Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ha anladım seni kendini benim konumda reklam etmek istiyosun tabi sıkıntı yok server özelliklerinide yaz utanma canısı fake hesepla gelme kendi öz hesabınla gel
fake hesap mı TipsizFakir diye googleye yaz PaRaziT_ & TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla
bunların hepsi bizzat kendime aittir hacking secruity platforumunda tek nickim PaRaziT_ metin2 platforumunda
TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla & Davar

fake hesap mı TipsizFakir diye googleye yaz PaRaziT_ & TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla
bunların hepsi bizzat kendime aittir hacking secruity platforumunda tek nickim PaRaziT_ metin2 platforumunda
TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla & Davar
Fazla konuşma ozaman Motor olmuşsun zaten olacağın kadar hadi 1 lvl hesapla gelip boş yapıyosun biz iş güç sahibi insanlarız senle uğraşmaya vakit yok hadi çocuğum yol orda veletlerle uğraşamam

Şimdi az ötede oyna ayağımın altında kaybolma yapabiliyosan yap satışa koy az erkek olun demek isterdim ama umut yok :)
müşteri her zaman hakılıdır kanka bunu unutma benden sana abi kardeş tavsiyesi iki gözüm bu şekilde gidersen yallah arabi

Fazla konuşma ozaman Motor olmuşsun zaten olacağın kadar hadi 1 lvl hesapla gelip boş yapıyosun biz iş güç sahibi insanlarız senle uğraşmaya vakit yok hadi çocuğum yol orda veletlerle uğraşamam
la istediniz kadar ip adresimi kontrol edin bu benim turkmmoda'ki ilk hesabım başka bi hesabım yok. ruh hastası seni
senin psikolojik desteğe ihtiyacın var pc başından kaldır kafanıda insan içine çık.

müşteri her zaman hakılıdır kanka bunu unutma benden sana abi kardeş tavsiyesi iki gözüm bu şekilde gidersen yallah arabi
Kanka ? K.bakmasın kimse para ile köpek olmayız kimseye müşteri müşteriliğini bilsin ben zaten elimden geleni yaparım ona benide bilen müşteriler bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri