Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ha anladım seni kendini benim konumda reklam etmek istiyosun tabi sıkıntı yok server özelliklerinide yaz utanma canısı fake hesepla gelme kendi öz hesabınla gel
fake hesap mı TipsizFakir diye googleye yaz PaRaziT_ & TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla
bunların hepsi bizzat kendime aittir hacking secruity platforumunda tek nickim PaRaziT_ metin2 platforumunda
TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla & Davar

fake hesap mı TipsizFakir diye googleye yaz PaRaziT_ & TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla
bunların hepsi bizzat kendime aittir hacking secruity platforumunda tek nickim PaRaziT_ metin2 platforumunda
TipsizFakir & MotorZehra & Aslan Bacanak & TankerNejla & Davar
Fazla konuşma ozaman Motor olmuşsun zaten olacağın kadar hadi 1 lvl hesapla gelip boş yapıyosun biz iş güç sahibi insanlarız senle uğraşmaya vakit yok hadi çocuğum yol orda veletlerle uğraşamam

Fazla konuşma ozaman Motor olmuşsun zaten olacağın kadar hadi 1 lvl hesapla gelip boş yapıyosun biz iş güç sahibi insanlarız senle uğraşmaya vakit yok hadi çocuğum yol orda veletlerle uğraşamam
la istediniz kadar ip adresimi kontrol edin bu benim turkmmoda'ki ilk hesabım başka bi hesabım yok. ruh hastası seni
senin psikolojik desteğe ihtiyacın var pc başından kaldır kafanıda insan içine çık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri