Tekrar ve tekrar görüyorum ki forumun düzeyi yine alt sınıf sıfır kademesinde bu kodları gorup belkide demiyecek insanlar var arkadaşlar bu forumda paylaşılan herşey doğru olmaya bilir ortalama konu 1 saattir açık ve sadece bir kişi doğruyu söylüyor diğer @atakanbakir zaten konunun trol olduğunu biliyor bu kodlarka ışınlanma yüzüğü ticaret ekranı açıkken tıklamayı engellemez engellemek için questlualardan işlem yapmanız gerekir artık bilgilenme zamanınız geldide geçiyor burada yazan paylaşılan herşeye kesin gözüyle bakmayı bırakmalısınız. Bu fix çalışmaz çalıştırılması teklif dahi edilemez denerseniz zaten görürsünüz ne olacağını kendinizi geliştirmeniz temennisiyle daha bekletecektim konuyu ama sadece bir kişi yazdı dahada yazan çıkmayacak gibi görsüğüm için sonlandırıyorum.
Teşekkür ederiz kardeşim 
Teşekkür ederiz. Yararlı bir paylaşım.

arat
Kod:void CHARACTER::OnClick(LPCHARACTER pkChrCauser)
içine ekle
Kod:LPITEM item; switch (item->GetVnum()) { case 70058: // KODU KENDINIZE GORE DUZENLERSINIZ #ifdef __GREAT_OFFLINE_SHOP__ if ((GetExchange() || IsOpenSafebox() || GetShopOwner()) || IsCubeOpen() || GetMyShop() || IsPrivShop()) #else if ((GetExchange() || IsOpenSafebox() || GetShopOwner()) || IsCubeOpen() || GetMyShop()) #endif { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("_ISINLANMA_FIX_")); return false; } }
Büyük ihtimalle olması lazım olmazsa yine düzenleriz
Teşekkür ederiz. Yararlı bir paylaşım.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)