Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız : MESUT
Soyadınız : CAN
Yaşınız : 21
Yaşadığınız Yer : RİZE
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : VAR
Günlük Online Süreniz : 7-10
Diğer / Ek :
20 yaş altı oyun sahipleri geri dönüş yapmasın. Teşekkürler.
Yapabileceklerim Neler?
Soyadınız : CAN
Yaşınız : 21
Yaşadığınız Yer : RİZE
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : VAR
Günlük Online Süreniz : 7-10
Diğer / Ek :
20 yaş altı oyun sahipleri geri dönüş yapmasın. Teşekkürler.
Yapabileceklerim Neler?
- RGM yada GameMaster alanında yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Gösterişi ve göz dolduruculuğu severim. İnsanlarla iletişimimde, sohbetimde, dinleyici yönümde kuvvetlidir.
- İntro, video tanıtım, logo edit, video edit, cs6, vegaspro vb. uygulamalara hakimim.
- RGM işine ek olarak ticket ve oyuncu sorunlarıyla ilgilenmek isterim. Ayrıca oyun içinde normal bir oyuncu gibi user rolümü de yapmak vazgeçemeyeceğim şeyler.
- Benim uzman olduğum konu oyuncular. Oyuncuları oyunda daha çok tutabilmek, onları oyuna adapte etmek için stratejiler üretirim. Oyun analizlerimi yapar bunu sizlere belirtir ve yapılacaklar önerisi sunarım.
- Oyun piyasası yaratmak, oyundaki ticareti sağlamak, piyasayı belirlemek ve sürdürülebilir oyun devamlılığını sağlamak için birçok çalışma yapabilirim oyun içerisinde. Bu konuyu daha detaylı konuşmamız gerekiyor. En başarılı olduğum konu o sebeple.
- Bir yandan tanıtım konularımızı düzenleyip, açıp ve canlı tutacak. Diğer yandan oyun içerisindeki görevimi devam ettireceğim. Tabi sadece bir alana yönelmem istenirse o şekilde de olur. Gönlüm her ikisini de yapabilmekte.
- Görev adamıyım, varlığım ara sıra hissedilmeyebilir. Bilin ki orada burada işimi yapıyorumdur. Onu yap bunu yap denilmesine gerek kalmadan zaten severek bağlandıysam bir oyuna o iş bende.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...