farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

RGM & GameMaster

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yapabileceklerim Neler?
  • RGM yada GameMaster alanında yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Gösterişi ve göz dolduruculuğu severim. İnsanlarla iletişimimde, sohbetimde, dinleyici yönümde kuvvetlidir.
  • İntro, video tanıtım, logo edit, video edit, cs6, vegaspro vb. uygulamalara hakimim.
  • RGM işine ek olarak ticket ve oyuncu sorunlarıyla ilgilenmek isterim. Ayrıca oyun içinde normal bir oyuncu gibi user rolümü de yapmak vazgeçemeyeceğim şeyler.
  • Benim uzman olduğum konu oyuncular. Oyuncuları oyunda daha çok tutabilmek, onları oyuna adapte etmek için stratejiler üretirim. Oyun analizlerimi yapar bunu sizlere belirtir ve yapılacaklar önerisi sunarım.
  • Oyun piyasası yaratmak, oyundaki ticareti sağlamak, piyasayı belirlemek ve sürdürülebilir oyun devamlılığını sağlamak için birçok çalışma yapabilirim oyun içerisinde. Bu konuyu daha detaylı konuşmamız gerekiyor. En başarılı olduğum konu o sebeple.
  • Bir yandan tanıtım konularımızı düzenleyip, açıp ve canlı tutacak. Diğer yandan oyun içerisindeki görevimi devam ettireceğim. Tabi sadece bir alana yönelmem istenirse o şekilde de olur. Gönlüm her ikisini de yapabilmekte.
  • Görev adamıyım, varlığım ara sıra hissedilmeyebilir. Bilin ki orada burada işimi yapıyorumdur. Onu yap bunu yap denilmesine gerek kalmadan zaten severek bağlandıysam bir oyuna o iş bende.
Yapamadıklarım Neler?
Programlama, yazılım, nacivat, putty gibi şeylere hiç giremem. Bilgim var fakat yeterliliğim yok o sebeple yapamam. Dedim ya her konuda başarılı olamam. Benim alanım değil. Herkes en iyi bildiği şeyi yapmalı.

İletişim olarak ilk önce bana buradan Pm yoluyla iletişim geçebilirsiniz yada direkt olarak skype vb.. iletişim adreslerinizi bırakırsanız konuşabiliriz.

İyi forumlar.

Örnek ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri