mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

ALT YAPI FİLES OLARAK HANGİSİNİ KULLANMALIYIM ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vedat1089
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar forum da bir kaç arkadaşın emek vererek hazırlayıp paylaştığı bir kaç hazır altyapı var bunlardan biri mesut pehlivanının alt yapısı bu filesi yeniden düzenleyip eklentiler eklemek istiyorum merak ettiğim şey bu files üzerinde değişim yapmaya değer mi ilerde hata olur mu 1000 online aldığında çökme, lag vs olur mu ?
bunu dışında alt yapı olarak önerebileceğiniz bir files var mı ?

https://forum.turkmmo.com/konu/3612...tim3-martysama-tam-olarak-altyapi-eklentisiz/

Ben kullandım fakat 1 levelde statü sıfırlayınca +3 statü puanı geliyor direk 3 kutu doldurunca 1 levelde 6 statü puanı oluyor değişik deneyebilirsin sende :) farklı şeylerde çıkabilir emin olamadım o yüzden karar senin :)

martysamata ait olan bi files bul sistemsiz eklentisiz onu alt yapı yap :D
kafan rahat

Arkadaşlar forum da bir kaç arkadaşın emek vererek hazırlayıp paylaştığı bir kaç hazır altyapı var bunlardan biri mesut pehlivanının alt yapısı bu filesi yeniden düzenleyip eklentiler eklemek istiyorum merak ettiğim şey bu files üzerinde değişim yapmaya değer mi ilerde hata olur mu 1000 online aldığında çökme, lag vs olur mu ?
bunu dışında alt yapı olarak önerebileceğiniz bir files var mı ?

https://forum.turkmmo.com/konu/3612...tim3-martysama-tam-olarak-altyapi-eklentisiz/

benm suan kullandıgım var aslında alt yapısı marty ait sadece biraz ekleme yapılmıs saltanat tarzına cevrmişler :D

ama item protoyu localeye okutursan birazda düzeltirsen 1 gün almaz tr tarzına döner

Peki önerebileceğin var mı? Uzun zamandır yoktum piyasayı takip etmiyordum hangisi kusurlu hangisi normal bilmiyorum varsa önerin söylersen çok sevinirim teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri