sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni1Telekom.com Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinan28341
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sinan28341

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
2
Online süresi
8m 17s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 6 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
13
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

28/01/2019 tarihinde sunucu siparişi verdim, destek talepleri içerisinde 3 saat içerisinde teslim edileceği söylendi. Ardından disk bozuldu vs... Denildi bu saat oldu halen teslimat tamamlanmadı. İlgili firma dolandırıcıdır, tavsiye etmiyoruz. Geri iade de yapılmıyor, kimlik resimleri vs. İsteniyor ne alakaysa.

Farklı firmadan alım yaptık kesinlikle iade istiyoruz.. Sunucu teslimatı istemiyoruz...

ZX7WBA.png

oXr2W2.png

V9vAnV.png

jgVLbn.png

268yzj.png
BaDE7v.png

Son düzenleme:
Şikayet onaylandı.

Merhaba
Normalde forum uzerinde satiş yapmıyoruz konuya acıklık getirmek istiyorum.
Kisinin iade talebine denilen zaten bir sey yok stok yetersizliginden teslimat saglanmadı iade talebinde bulundu arkadaş bizde bu talebi onayladık urun siparisi verirken ve kayit olusturdugunda kisinin kabul etmis oldugu hizmet sozlesmesi neticesinde iade kosullarına göre iade islemi yapilacaktir. Bu sozlesme gizli bir sozlesme degil kayit olan herkres bunu zaten okumakta.

Ticketlerin neden bir kısmı eksik iade verecegimizi belirttigimiz kısım neden bulunmuyor.
Biz iade sagliyoruz bunun altini cizerek soyluyorum.
İade politikasi ve kurallarina uygun sekilde.

Ayrica kisi canli destek uzerinden aile bireylerine kufur etmistir farkli bir hesaptan bir daha buna benzer bir durumda kendisine iade islemi saglanmayacaktir.
Gereginin yapilmasini arz ederim @lanetadam

Aynı firma benide dolandırmıs paramı geri vermemiştir her yerden engelleyerek firma üzerindeki hesabımı silmislerdir ayrıca kredi kartı ön arka kimlik resmimi istemisler ve istedikleri gibide kredi kartımdan facebook reklamı cekimi yapılmıstır.

Yalan vallahi billahi yalan benim şirket üzerindenki hesabımıda sildiler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri