noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

(C++.Py) Çöl Zemin 2021-01-17

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Senin her konuya çalışmaz demekten veya olumsuz bir yanıt atmaktan başka bir işin yokmu ? daha geçenlerde greatada çalışmaz demişsin , anlatsana biraz nasıl bir çakışma olur :)
o kadar bilgili değilsen bos yapmaya gerek yokki varki bi bildigim calısmaz diyorum ekleyebılene helal olsun lafım yok karlı zemin dosyalarına bakarsan TextureChange vermiş cliente eklemelere çöl zemin dosyalarını acıp bakarsan onada Texturechange vermiş cok bilmiş önce bak sonra konuş

o kadar bilgili değilsen bos yapmaya gerek yokki varki bi bildigim calısmaz diyorum ekleyebılene helal olsun lafım yok karlı zemin dosyalarına bakarsan TextureChange vermiş cliente eklemelere çöl zemin dosyalarını acıp bakarsan onada Texturechange vermiş cok bilmiş önce bak sonra konuş

ata.gif

Çok güzel çakışıyormuş , bu dediğine inat ekledim kendin ekleyemiyorsun sonrada yok bu çalışmaz şu çalışmaz diye ortalıkta yorum atıp duruyorsun halbuki boş yorum atıyorsun haberin yok.

tek yaptığım aynı bu konudaki işlemi tekrarlayıp bağlantılarının isimlerini değiştirip ve çektiği textureyi değiştirmek.

senin bunları yapamaman çakışma oluyorsa eğer haklısın ;)

Son düzenleme:
ata.gif

Çok güzel çakışıyormuş , bu dediğine inat ekledim kendin ekleyemiyorsun sonrada yok bu çalışmaz şu çalışmaz diye ortalıkta yorum atıp duruyorsun halbuki boş yorum atıyorsun haberin yok.

tek yaptığım aynı bu konudaki işlemi tekrarlayıp bağlantılarının isimlerini değiştirip ve çektiği textureyi değiştirmek.

senin bunları yapamaman çakışma oluyorsa eğer haklısın ;)
ya sen bu sekılde eklemıssın ya gercekten super zeka birisin ya dur bide ben atayımda sen gör

umarım bunu izledikten sonra susmayı tercih eder dahada cevap vermezsin:D

ya sen bu sekılde eklemıssın ya gercekten super zeka birisin ya dur bide ben atayımda sen gör

umarım bunu izledikten sonra susmayı tercih eder dahada cevap vermezsin:D

Senin kafanda problem falanmi var ?

Az önce ne diyordun şimdi ne diyorsun kıvırmalar başladı neyse hadi eyvallah :D

Senin kafanda problem falanmi var ?

Az önce ne diyordun şimdi ne diyorsun kıvırmalar başladı neyse hadi eyvallah :D
yorumu kırletmede isine bak sinir bozma gece gece değişik herif az önce textureleri değişirsin yazmıssın ben ondan farklı ne dedımde konusuyorsun texturechangelerden dolayı cakısır dedım kalkmıs textureleri değişirsen problem olmaz diye belirtmissin bundan farklı ne dedımde dırlıyorsun soylesene ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri