HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu eventflaglar ile game ile sql kardeş bellerdik şimdi ///. Paylaşım için teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sistemin zaten bu aralar warez olmasını bekliyordum.
Karşıdan yüklemelerde de Zodyak falan filan var gösteriş yapıyorsun ve Resimdeki Sistem seçeneklerinin resmini de benim filesimden güzel çalmışsın eskide kalmış biraz konumda yenisi var bir daha ki paylaşıma onu koyarsın
Karşıdan yüklemelerde de Zodyak falan filan var gösteriş yapıyorsun ve Resimdeki Sistem seçeneklerinin resmini de benim filesimden güzel çalmışsın eskide kalmış biraz konumda yenisi var bir daha ki paylaşıma onu koyarsın

Sadece birşey sorucam 5 katlı zodyak gerçek miydi?Sistemin zaten bu aralar warez olmasını bekliyordum.
Karşıdan yüklemelerde de Zodyak falan filan var gösteriş yapıyorsun ve Resimdeki Sistem seçeneklerinin resmini de benim filesimden güzel çalmışsın eskide kalmış biraz konumda yenisi var bir daha ki paylaşıma onu koyarsın![]()
Satış konuma bakarsan 5 mi 40 mı görürsünSadece birşey sorucam 5 katlı zodyak gerçek miydi?
Benim soru tarzım gerçek miydi zaten?Satış konuma bakarsan 5 mi 40 mı görürsün
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)