HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Haritayı Eklediğim Halde Map Böyle Oluyor![]()
locale-tr atlasinfo.txt 'e en aşağıya bunu ekle düzelir
zency_ronark 645300 7783100 2 2
@BEST Production Hocam bende ekledim hatta senin filesini kullanıyorum terrainmapsı felan etc ye atmama rağmen oyundan gidiyorum mapa objeler vs gözükmüyor oyun içi resim atabilirim istiyorsanız.
bu sorunu çözdümde yakup abi ronark bölgesinden yüzlükden veya gm komudu ile karakter hareket halindeyken login ekranına atmaktadır .locale-tr atlasinfo.txt 'e en aşağıya bunu ekle düzelir
zency_ronark 645300 7783100 2 2
bölgesinden yüzlükden veya gm komudu ile karakter hareket halindeyken login ekranına atmaktadır .Şu Konuyu bi denermisin belki işine yarayabilir.
bu sorunu çözdümde yakup abi ronark bölgesinden yüzlükden veya gm komudu ile karakter hareket halindeyken login ekranına atmaktadır .
Sanırım aynı sorun hepimizde mevcut queste boss kesilden sonra 1 dk içinde köyünüze ışınlanacaksınız komutu eklemek gerek
Ejder questlerinden örnek alınabilinir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Kilitli
- Cevaplar
- 359
- Görüntüleme
- 30K
