- Konular
- 20
- Online süresi
- 1368s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 54
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız : Emrecan
Soyadınız : Karakaçan
Yaşınız : 19
Yaşadığınız Yer : İstanbul/Nişantaşı
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 1.5 Yıl boyunca GM lik yapmış bulunmaktayım.
Günlük Online Süreniz : 12-16 Saat
Özellikleriniz : Samimi Ve Konuşkanımdır Bir Nevi Yardım Etmeyi Seven İnsanımdır Haklının Yanında Olanlardanımdır.
Kesinlikle GM Olacağım Bir Sunucuda Memnun Bırakmamak Benim :Karakterime Tersdir.
İletişim Adresi (E-Posta, Facebook vb.) : multiekibi@hotmail.com / Veya Turkmmodan Mesaj Bırakınız
Diğer / Ek : Her zaman haklını yanında oldum bu zaman kadar görev yaptığım gerek emek server gerekse wslik serverlar da kimsenin hakkını yemedim ve kimseye hakkını yedirtmedim. Tek amacım daha adaletli bir server oluşturmak. Ne kadar adaletli bir server o kadar samimi bir ortam demektir.
Soyadınız : Karakaçan
Yaşınız : 19
Yaşadığınız Yer : İstanbul/Nişantaşı
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 1.5 Yıl boyunca GM lik yapmış bulunmaktayım.
Günlük Online Süreniz : 12-16 Saat
Özellikleriniz : Samimi Ve Konuşkanımdır Bir Nevi Yardım Etmeyi Seven İnsanımdır Haklının Yanında Olanlardanımdır.
İletişim Adresi (E-Posta, Facebook vb.) : multiekibi@hotmail.com / Veya Turkmmodan Mesaj Bırakınız
Diğer / Ek : Her zaman haklını yanında oldum bu zaman kadar görev yaptığım gerek emek server gerekse wslik serverlar da kimsenin hakkını yemedim ve kimseye hakkını yedirtmedim. Tek amacım daha adaletli bir server oluşturmak. Ne kadar adaletli bir server o kadar samimi bir ortam demektir.
Son düzenleme:
- Konular
- 494
- Online süresi
- 2g 83656s
- Reaksiyon Skoru
- 363
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 241
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 875
- DevLira
- 0
Merhaba,
İletişim seçeneklerine sosyal medya hesaplarınız yerini lütfen e-posta veya skype adresinizi ekleyiniz.
İletişim seçeneklerine sosyal medya hesaplarınız yerini lütfen e-posta veya skype adresinizi ekleyiniz.
- Konular
- 20
- Online süresi
- 1368s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 54
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
Tamamdır güncelMerhaba,
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)