Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[☾★ ] [GM] (GameMaster) Olmak Icin Gerekenler.

503978521

Level 5
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
80
Online süresi
5954s
Reaksiyon Skoru
22
Altın Konu
0
Başarım Puanı
116
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 6 Gün
MmoLira
35
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar biliyorum yeterli kadar sabit konu var ama buda benim görüşüm diyelim :)

İlk olarak;
Bir GM olmayı değil dost olmayı amaçlamalısınız. Dostluk GMlikten daha önemlidir bunu önplanda tutun.

Elbette reklam yapıcaksınız herşeyi senpainize(üst kademeli kişi) yüklemeyin.

Senpainize karşı güvenilir, samimi, dostça, ciddi, olgun gözükmelisiniz pardon, olmalısınız.

Ilk önce kendinize FreeBSD server açıp kendinizi orada eğitmeye çalışın.

Kodları bilmiyorsanız üstteki dediğimi uygulayın.

Yaşınız küçük ise umudunuzu kesmeyin! Unutmayın 14 yaşındaki bir çocuk 18 yaşındaki bir yetişkinden daha olgun olabilir.

Daha sonra ise online süreniz en az 4 saat yeterli olucaktır oyunda sabahlamanıza gerek yok yani :)

Oyunculara fazla yüz vermeyip oyuncuların durmadan "GM YANINA ÇEK" "GM PM ATTTTT" demesini önlemelisiniz. Yoksa sizin userlerden bir farkınız olmaz. Birazda bencillik gerektiriyor ama olsun bu benim görüşüm her türlü yorumunuzu alta yazabilirsiniz.

Navicat, Putty, Filezilla vb. programlarda ustalaşmalısınız bunun için 4. gerekli olan maddeyi okuyun.

Adaletli bir GM olmalısınız sadece 1 kişiyle iyi geçinmemeli, tüm userlerle iyi geçinmeye çalışmalısınız.

Eğer reklam için para isterseler ve maddi durumunuz yoksa, direk reddedin! "Benim maddi durumun yok kusura bakmayın... :(" gibi kendinizi küçük düşürmeye gerek yok!
Adamlar 500TL reklam parası istiyor...O parayla kendinize server açarsınız hiç bulaşmayın.

Whatsapp, discord, skype, raidcall, ts3 gibi görüşme programlarınızı elinizde bulundurun yoksa senpainiz ile samimi olamassınız. Gerçi bu zamanda 2 çift lafla internette sevgili olanlar var neyse konu dışına çıkmayalım.

Siz her zaman zirveyi hedefleyin, böylece daha ciddi olabilisiniz böyle konularda.

Başka bir şey kaldımı bilmiyorum kendinize iyi bakın, bunları uygularsanız ciddi bir senpai ile büyük işler başarabilirsiniz başka bir konuda görüşmek üzere hoşçakalın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri